Srđana Predojevića ponovo ćemo gledati na malim ekranima na ovoj televiziji?!

Autor:

17.12.2020 13:11

Foto:

Foto:



Nakon pauze uzrokovane iznenadnim otkazom na Prvoj televiziji, Srđan Predojević konačno će se ponovo naći na malim ekranima prenose domaći mediji!

Dugo se spekulisalo gde bi poznati voditelj mogao da nastavi svoju karijeru, mnogi su bili ubeđeni da će se sa svojom dugogodišnjom koleginicom i kumom Jovanom Joksimović naći na televziji K1, međutim do toga nije došlo. Mediji su spekulisali da Srđan nije bio zadovoljan ponudom koju je dobio od televiziji, ipak ni Jovana ni Srđan nisu želeli da komentarišu ove navode.

Imena mnogih televizijskih  kuća punile su novinarske stupce, međutim sada je konačno otkriveno gde će Srđan Predojević nastaviti svoju karijeru. Kako prenosi Telegraf, Srđan bi od 1. januara trebalo da počne sa radom na televiziji Pink, gde je proveo veći deo svoje karijere. Interesantno je da se voditelj neće vratiti Jutarnjem programu kako je bilo najavljivano, već će dobiti autorsku emisiju.

Pročitajte i Jovana Joksimović konačno otkrila istinu o sukobu sa Srđanom Predojevićem?

Ime ali i tema pomenute emisije još uvek nisu poznati, te ćemo morati da sačekamo prvi dan nove godine kako bi videli o čemu je reč.

Osim što je uspešno okončao potragu za savršenim projektom koji bi zadovoljio njegove ambicije, Srđan neće odustati od tužbe koju vodi protiv Prve televizije, zbog navodno neosnovanog otkaza iako je njegova kuma i dugogodišnja saradnica potpisala sporazumni raskid i time odustala od postpuka.

Domaći mediji takođe su pokušali da kontaktiraju Predojevića kako bi dobili dodatne informacije, ali je voditelj odlučio da ne komentariše ništa ljubazno se zahvalivši na pozivu.

Pročitajte i Obrt na jutarnjem programu: Srđan Predojević najavio emisiju ali se nije pojavio?

Situacija u kojoj su se našli Jovana i Srđan podigla je mnogo prašine u domaćoj javnosti, ipak čini se kako se polako ali sigurno nazire kraj. Jovana je počela sa radom na televiziji svog supruga Željka Joksimovića, a ukoliko se navodi o Srđanovom novom poslu ispostave kao tačni cela priča ipak će dobiti srećan kraj.