Miloš Biković dobio laskavo priznanje, neverovatna godina za glumca!

Autor:

21.12.2020 14:40

Foto:

Foto:



Miloš Biković nastavlja da niže uspehe. Iako je ova godina bila specifična, te je mnogo glumaca bilo suočeno sa nesvakidašnjom situacijom, mladi glumac ređao je uspehe jedan za drugim. Sa svega 32 godine, Miloš je dostigao neverovatne visine, a osim velike popularnosti koju uživa na domaćoj sceni, izuzetno je cenjen i u Rusiji.

Pročitajte i Miloš Biković je jedan od najpoželjnijih muškaraca, a ko je njegov brat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Na nedavanom izbor za najpopularnijeg glumca 2020. godine  u Rusiji, Miloš je zauzeo neverovatno prvo mesto. Glumac se našao ispred nekih zaista velikih imena ruske scene među kojima su i Aleksandr Petrov te Jurij Borisov.

Izbor je održan pod pokroviteljstvom sajta kino.mail.ru, koji predstavlja najveću bazu podataka za filmove i serije u Rusiji, pandan američkom sajtu IMDB.

Povodom nagrade koju je dobio Biković se oglasio na Tviteru, te izrazio zahvalnost ali i poslao zanimljivu poruku svojim obožavaocima, i to sve na ruskom jeziku.

- Hvala Rusijo! Popularnost ne govori uvek o kvalitetu, ali ukazuje na to da je gledalac stupio u kontakt sa glumcem - Istakao je glumac.

Miloš Biković predstavlja jednog od najtaletnovajih glumaca nove generacije, a iako je tek zagazio u četvrtu deceniju života njegova popularnost dostigla je neverovatne visine. Osim toga, glumac i dalje neumorno radi na nekoliko projekata, a jedna od sigurno najiščekivanijih jeste drugi deo filma 'Južni Vetar' kom se predviđa ogroman uspeh.