Isidora Bjelica proslavlja srebrni jubilej: Srećan doktorat ljubavi, moja srodna dušo, moj profesore Pajkiću

Autor:

23.01.2019 15:42

Foto:

Foto:



Književnica Isidora Bjelica i dramaturg i scenarista Nebojša Pajkić danas proslavljaju srebrni jubilej. Par koji ima dvoje dece, sina Lava Grigorija i ćerku Vilu Evanđelinu, venčao se na današnji dan pre 25 godina.

Isidora Bjelica: Dirljiva posveta dedi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 15. Сеп 2018. у 5:20 PDT

Dirljivom porukom koju je objavila na društvenim mrežama, Isidora se obratila svom suprugu, saputniku i najvećem osloncu u teškim trenucima borbe sa kancerom.

Isidora Bjelica: Kažu da čovek umire kad izgubi želje, a ja imam još mnogo želja

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 23. Јан 2019. у 2:55 PST

- Srećna nam "srebrna svadba", 25-godišnji izazov učenja ljubavi - zanosa, sreće, strasti, padova, ustajanja, smeha, suza, romantike, blagosti i surovosti, putovanja, knjiga, filmova; izobilja i nemanja, zdravlja i bolesti, uzdizanja i ponižavanja, buke i tišine , nade i vere; radosti i tuga - u kojima je uvek na kraju i posle svega ostajala čista ljubav. 25 godina neodustajanja kroz čudesnu avanturu iskustva ljubavi u ovoj 3D dimenziji. 25 godina lekcija šta je bezuslovna ljubav, a šta nije. Srećan doktorat i meni i tebi moja srodna dušo, moj profesore Pajkiću - napisala je književnica uz nekoliko zajedničkih fotografija sa suprugom.

Maja Gašić

Autor