Kad je reč o vezama i ljubavi, holivudski glumac Ben Aflek pokazao se kao prilično neodlučan partner. Kako je sa bivšom suprugom Dženifer Garner odugovlačio razvod, vraćao joj se svaki put kad mu je bila potrebna pomoć (a takvih sutuacija je bilo mnogo, s obzirom na njegov problem zavisnosti od alkohola), slično se ponaša i sa bivšim devojkama.

Burna veza dvostrukog oskarovca: Da li je Ben Aflek zaljubljen u plavušu

Prva Aflekova zvanična partnerka posle razvoda od Garnerove bila je TV producentkinja Lindzi Šukus.

Nakon nekoliko meseci veze koja je delovala vrlo ozbiljno, par je raskinuo, a 39-godišnju Lindzi Ben je zamenio  22-godišnjim Plejbojevim modelom Šonom Sekston.

Ubrzo i ta veza je završena, a holivudski superstar je stavio pauzu na ljubavni život.

Emotivno pismo Bena Afleka nakon rehabilitacije: Borim se za sebe i svoju porodicu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on Oct 7, 2018 at 8:33pm PDT

Kako se čini, ne zadugo. Prema pisanju američkog portala "E! News", oskarovac je ponovo u kontatku bivšom devojkom Lindzi.

Jedini oslonac: Dženifer Garner ponovo spasava Bena Afleka (foto)

- Oni se poznaju godinama i za to vreme je bilo perioda kada nisu razgovarali. Ali, na kraju, uvek bi se pomirili - otkrio je izvor blizak glumcu i dodao da to ipak ne znači da su ponovo u vezi.

S druge strane, bliski Aflekovi prijatelji tvrde da je samo pitanje vremena kada će glumac priznati da je ponovo u romantičnoj vezi sa Šukusovom. Jer, kako smatraju, Ben je poznat po tome da dugo "vuče repove" prethodnih veza.

Čitajte i: