Hoće li Jelisaveta i Teo ostati u Americi? Srpski reprezentativac dobio otkaz u Klipersima

Autor:

08.02.2019 12:21

Foto:

Foto:



Kako saznaje portal specijalizovan za košarku, Los Anđeles klipersi su rešili da otpuste Miloša Teodosića u smiraj prelaznog roka. Teodosić je u NBA ligu, odnosno Kliperse došao na leto 2017. godine, ali od tada nije uspeo da ostavi veći utisak. Srpski plejmejker nije dobijao priliku kod Doka Riversa, i donekle je bilo očekivano da se njegova karijera u Klipersima ovako završi.

Elegantni “baby shower” u Los Anđelesu: Jelisaveta i Teo spremni za dolazak ćerkice (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Dec 11, 2018 at 10:24pm PST

Kako navodi izvor blizak klubu, Teodosić je proglašen viškom, pa je dobio otkaz. Kapiten reprezentacije Srbije je pre mesec i po dana odigrao poslednji meč za Kliperse i od tada nije kročio na parket tokom utakmica svoje ekipe. On je, do tog trenutka, imao prosek od 3,2 poena i 2,1 asistencije po meču.

Miloš Teodosić: Božić mi je uvek u srcu

Tokom dana, Sportando je javio da su se Orlando i Čikago interesovali za srpskog reprezentativca, ali do dogovora o trampi nije došlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Oct 10, 2018 at 1:06am PDT

Prethodnih meseci je najavljivao povratak u Evropu, gde ga raširenih ruku čekaju najbogatiji klubovi, a kao najizglednija opcija pominjao se Efes.

Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

Miloš Teodosić i njegova supruga Jelisaveta Orašanin uskoro će postati roditelji, a glumica bi trebalo da se porodi svakog dana. Par čeka devojčicu.

Maja Gašić

Autor