"Niko te ne pripremi za ovo": Ćerka Luka Perija o očevoj smrti

Autor:

06.03.2019 18:17

Foto:

Foto:



Prerana smrt glumca Luka Perija, zvezde serije "Beverli Hils" šokirala je svet, a odlazak popularnog Dilana najteže je pao njegovoj porodici, sinu Džeku i ćerki Sofi.

Odlazak zvezde “Beverli Hilsa”: Preminuo glumac Luk Peri

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophie Perry (@lemonperry) дана 20. Авг 2018. у 4:46 PDT

Tori Speling, zvezda serije “Beverli Hils” u suzama: Srce mi je slomljeno, Luk je bio moj zaštitnik

U emotivnoj objavi na Instagramu osamnaestogodišnja Sofi, ćerka Luka Perija prvi put je progovorila o očevoj smrti i zahvalila se svima na porukama podrške.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

Објава коју дели Sophie Perry (@lemonperry) дана 5. Мар 2019. у 11:57 PST

Kolege se opraštaju od Luka Perija: Poslednje zbogom Dilanu od Stivena iz “Beverli Hilsa” (foto)

-Prošle nedelje mi se dogodilo mnogo stvari i sve se dogodilo jako brzo. Vratila sam se iz Malavija taman na vreme da budem uz svoju porodicu. U prošla 24 sata primila sam neverovatnu količinu ljubavi i podrške. Ne mogu svakom pojedinačno da odgovorim, ali vidim vaše poruke i cenim što šaljete pozitivu mojoj porodici i meni. Nisam sigurna šta bih trebala da kažem ili učinim u ovakvoj situaciji, nije to nešto na šta bi vas iko mogao pripremiti, naročito kad ste na oku javnosti. Budite zato uz mene i znajte da sam zahvalna u tišini - napisala je Perijeva nasledica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sophie Perry (@lemonperry) дана 26. Јун 2018. у 4:31 PDT

Prva televizijska ljubav i iskreno prijateljstvo: Šenon Doerti se prisetila poslednjeg susreta sa Lukom Perijem

Sofi je mesec dana provela u afričkoj državi Malavi, gde je i primila vest o očevom moždanom udaru, ali je uspela na vreme da stigne kući kako bi se oprostila od njega.