Ivan Tasovac: Uspešan oporavak nakon operacije

Autor:

10.03.2019 21:22

Foto:

Foto:



Direktor Beogradske filharmonije uspešno je operisan nakon povrede dva kičmena pršljena

Mesec i po pošto je zadobio ozbiljne povrede igrajući košarku sa svojim sinom Vanjom, direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac (52) uspešno je operisan. Dva kičmena pršljena su tom prilikom stradala i sve vreme se čekalo da ugledni doktor iz Nemačke dođe u Beograd i bude supervizor ove komplikovane operacije.

Ivan Tasovac teško povređen, hitno prevezen u Urgentni centar

Za to vreme Tasovac je bio skoro nepokretan, ali vedrog duha i zavidnog strpljenja. Bio je optimista iako je jedina poruka koju je mogao da pošalje SMS-om bila - smajli. Govorio je kako je konačno dobio šansu da se pošteno odmori. Zbog teškog hirurškog zahvata i dosta neizvesnih prognoza kada je o kretanju reč, njegovi bližnji su bili zabrinuti. Ali ne i on.

 

Silom prilika, našao se u situaciji da detaljno proveri svoje zdravstveno stanje i uveri se da su pauze, makar i ovako neprijatne i neočekivane, dobrodošle.

Ivan Tasovac: Ne možemo imati doručak kod Tifanija, ali možemo piknik kod Filharmonije

Brzo posle operacije napustio je bolnicu, čeka ga dug oporavak, a rehabilitacija će trajati nekoliko meseci. Početkom nove sezone, u septembru, Tasovac bi opet mogao da diriguje Beogradskom filharmonijom.