Jelisaveta Orašanin: Petrina prva najbolja drugarica (foto)

Autor:

31.03.2019 12:30

Foto:

Foto:



Osim što donosi radost i otkriva jednu novu dimenziju ljubavi, dolazak bebe ume i da na neki način "smekša"  roditelje, što potvrđuje primer bračnog para Orašanin-Tedosić.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Petrin ulazak u visoko društvo

Jelisaveta i Miloš koji već imaju reputaciju kao par koji se gotovo nikad ne fotografiše zajedno, pristali su da u opuštenoj atmosferi, na plaži u Los Anđelesu, poziraju pred kamerama svog prijatelja, sportskog novinara Slobodana Šarenca i njegove ekipe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Teodosić (@milosteodosic4) дана 26. Мар 2019. у 12:41 PDT

Glumica i košarkaš koji je nakon odlaska iz L.A. Klipersa u pregovorima oko novog kluba, uživaju u redovnim šetnjama sa svojom jednoipomesečnom mezimicom, a društvo im pravi njihova druga "beba", jazavičarka Ljubica.

Stigla beba: Porodila se Jelisaveta Orašanin

Nasmejana mama Jelisaveta Orašanin: Prve slike sa ćerkicom Petrom (foto)

Kako to obično biva sa bebama i kućnim ljubimcima, Ljubica se vrlo vezala za Petru od koje se ne odvaja, pa čak se i vozi sa njom u kolicima.

Inače, Jelisaveta je udomila Ljubicu pre tri godine, o čemu je pričala u razgovoru za "Gloriju".

Jelisaveta Orašanin: Ljubica me osvojila na prvi pogled

- Sećam se, bio je 31. mart, prvi baš lep dan proleća. Sišla sam pred zgradu i zgranula se kad sam videla na šta je ličila. Bila je sva izubijana, sa zatvorenim okom, isprepadana, veoma nepoverljiva. Istog trenutka sam odlučila da je uzmem. Bila je to ljubav na prvi pogled. Dala sam joj ime Ljubica i počela da je negujem. Bila je kost i koža, imala je tri kilograma manje nego sada, i strahovala sam da li će uspeti da se oporavi. Kuvala sam joj meso, pirinač, šargarepu dok nije malo živnula. Sada je dobro, međutim, i dalje je veoma nepoverljiva prema ljudima i najviše voli da bude blizu mene - ispričala je tada mlada glumica.

Maja Gašić

Autor