Lidija Vukićević: Dve velike radosti u jednom danu (foto)

Autor:

09.04.2019 19:47

Foto:

Foto:



Glumica Lidija Vukićević podelila je radost s pratiocima na društvenim mrežama povodom jednog veoma važnog događaja koji se odigrao pre 27 godina. Na današnji dan obožavana Violeta iz kultne serije "Bolji život" postala je mama.

Lidija Vukićević: Posvetila sam se deci posle razvoda, deset godina nigde nisam izlazila

– Potpuno sam se posvetila deci posle razvoda, deset godina nigde nisam izlazila osim kad sam radila predstave, a često sam ih vodila sa sobom u pozorište. Smatrala sam da u tom uzrastu majku niko ne može da im zameni, iako su i moji roditelji, kao i svekar i svekrva, uvek bili tu da ih pričuvaju. Ipak, želela sam da budu kraj mene i imam utisak da se to i te kako pokazalo dobrim i da mi se lepo vratilo, jer su obojica izrasli u stabilne muškarce i dobre osobe. Veoma su pažljivi, a nisu mamini sinovi - pričala je glumica svojevremeno u intervjuu za "Gloriju".  

Lidija Vukićević spremna da ponovo kaže “DA”: Pronašla sam srodnu dušu

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 19. Сеп 2018. у 11:13 PDT

Lidija je u braku sa čuvenim fudbalerom Mitrom Mrkelom dobila sinove Andreja i Davida, a danas je njenom prvencu rođendan. Međutim, glumica je otkrila još jedan razlog za slavlje na današnji dan.

Lidija Vukićević o seriji “Bolji život”: Živeli smo kao jedna porodica

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) дана 9. Апр 2019. у 9:42 PDT

- U jednom danu dve velike radosti... Na današnji dan sam prvi put postala mama. Rodio se Andrej. Danas, na Andrejev rođendan, David je završio za profesionalno-komercijalnog pilota u Vršcu. Ja sam jedna veoma srećna majka - napisla je Lidija uz fotografije svojih naslednika.

 

 

Maja Gašić

Autor