Aleksandar Radojičić o naslednici: Aja je tatina ćerka i tatin sin

Autor:

16.04.2019 10:45

Foto:

Foto:



Sudeći prema prvim reakcijama publike, film "Balkanska međa" u kojem ponovo dele platno čuveni Tirke i Balerina, očekuje veliki uspeh.

Aleksandar Radojičić: Kad tata i ćerka zamene uloge (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Mar 12, 2019 at 11:24am PDT

Pored uloge Fadilja u pomenutom filmu, Aleksandra Radojičića gledamo u serijama "Pet" i "Žigosani u reketu", ali i pored brojnih obaveza, ovaj 30-godišnji Beograđanin uvek nađe vremena za svoju mezimicu.

Aleksandar Radojičić: Brak u pravom trenutku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Jan 28, 2019 at 12:49pm PST


Aleksandar svaki slobodan trenutak provodi sa ćerkicom Ajom, a kako je nedavno otkrio, od svoje šestogodišnje naslednice ima štošta da nauči o životu...

Aleksandar Radojičić: Prva ljubav zaborava nema

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Jan 15, 2019 at 7:42am PST

- Ona je tatino dete, tatina ćerka, tatin sin. Voleo bih da pokupi dobre stvari od mene, ako ih ima, ali mi je drago što je osoba za sebe, što ima svoj karakter, ali već vidim da je u nekim stvarima bolja od mene, iskrenija, čista i samo bih želeo da takva i ostane. Ali opet, u vremenu kakvom živimo moraš da budeš malo namazan. Iznenadi me pitanjima što je starija, trudim se da budem iskren sa njom. Mislim da je već počela da shvata ako tata nešto krije ili pokušava nešto da uvije i onda se trudim da imamo što iskreniji odnos da bi sutradan imala slobodu da mi kaže sve što je muči - ispričao je glumac za emisiju "Premijera".

Maja Gašić

Autor