Detaljne pripreme za Evroviziju: Žan Pol Gotje dolazi u Izrael da obuče Madonu

Autor:

29.04.2019 18:09

Foto:

Foto:



Vrhunski francuski modni kreator Žan Pol Gotje doputovaće u Izrael u maju povodom nadmetanja za pesmu Evrovizije da još jednom obuče Madonu, koja će nastupiti u finalu, i izraelsku pevačicu Danu Internešnal.

Ovakav honorar se ne odbija: Madona nastupa na Evroviziji?

Gotje će doputovati 13. maja, dan pre prvog polufinala, i ostati sve do finala 18. maja, najavljuju izraelski međi. Kreator koji se smatra legendom u svetu visoke mode sarađivao je ranije i sa Madonom i Danom Internešnal.

Požrtvovana majka: Madona zbog usvojenog sina preokrenula život

On je 1998. za izraelsku pevačicu koja je pobedila te godine na Evrosongu u Velikoj Britaniji kreirao jaknu ukrašenu perjem papagaja. Za Madonu on kreira godinama, a posebno se pamti njen kupasti grudnjak na svetskoj turneji 1990. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 25. Феб 2019. у 5:49 PST

Dana je posetila prošle nedelje Gotjeov studio u Parizu da proba dve haljine, jednu za prvo polufinale i drugu za veliko finale. Obe haljine su, kako tvrdi njen menadžer, veličanstvene.

Izraelski mediji navode da šezdesetsedmogodišnji Gotje već dugo sarađuje s pevačicama koje nastupaju na takmičenju za pesmu Evrovizije, 1991. godine kreirao je za francusku pevačicu Aminu, 2006. za predstavnicu Grčke Anu Visi, 2012. za Angun iz Francuske, a godinu kasnije za voditeljku nadmetanja iz Švedske Petru Mede i pobednicu te godine Končitu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Conchita WURST (@conchitawurst) дана 21. Мај 2017. у 1:29 PDT

Lane je dizajnirao odeću za francuske predstavnike na Evroviziji, duo Madam Monsieur.