"To je moj univerzum, smisao onoga za šta sam odabrana..." Snažna poruka Nevene Božović nakon Evrovizije (foto)

Autor:

23.05.2019 12:17

Foto:

Foto:



Nevena Božović na ovogodišnjem Evrosongu u Tel Avivu zauzela je 17. mesto sa svojom autorskom pesmom "Kruna".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 20, 2019 at 1:25pm PDT

Tamara Todevska: Nevena je doživela nepravdu

Naša predstavnica na 64. Pesmi Evrovizije i njen tim odmah sutradan doputovali su iz Izraela u Beograd, a sada se prvi put nakon završenog najvećeg evropskog muzičkog festivala oglasila na društvenim mrežama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 18, 2019 at 1:28am PDT

Pevačica se veoma emotivnom porukom obratila naciji i podelila utiske nakon učešća na najvećoj muzičkoj manifestaciji

Pesma Evrovizije: Pobeda Holanđanima, a kako je prošla naša Nevena?

-Sad razumem... Kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope, koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da siđem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga - otkrila je Nevena i dodala:

 

View this post on Instagram

 

Sad razumem...kada pevam nešto što je nastalo u moja četiri zida, u mojim kolima, niko nije radio za mene. Kad osvojiš srca svojih ljudi, pa onda i Evrope koja peva od početka do kraja sa mnom. Posle svakog izlaska na scenu, ne umem da sidjem i pogodim stepenice, znala sam da je to to, moj univerzum, nešto što sam sada prvi put osetila i zahvalna sam zbog toga. Pevaju “Krunu” na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno , “It’s a very emotional song, Nevena”, to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! ?❤️ N.

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on May 22, 2019 at 12:36pm PDT

Raskošno venčanje u Budvi: Nevena Božović stala na ludi kamen (foto)

-Pevaju "Krunu" na velikoj sceni u Izraelu, to je dragoceno, "It's a very emotional song, Nevena", to me prati. Hvala vam na podršci, na preokretu koji se desio, sve vidim šta pišete i da, to je smisao ovoga što radim, za šta sam odabrana. Kruna je vaša, znala sam da Srbija ima pravu i vrednu publiku! - poručila je Nevena putem Instagrama.