Umesto proslave godišnjice braka: Bolna poruka supruge tragično nastradalog fudbalera (foto/video)

Autor:

03.06.2019 13:35

Foto:

Foto:



Bivši fudbaler Arsenala i Sevilje Hose Antonio Rejes poginuo je pre dva dana u saobraćajnoj nesreći, saopštio je španski klub.

U nesreći život je izgubio i Rejesov rođak, a lekari se bore za život njihovog trećeg rođaka, koji je uspeo da se izvuče iz zapaljenog automobila.

Tragično preminuli fudbaler iza sebe je ostavio suprugu Noeliju i troje dece. Pre samo pet dana Rejes i njegova supruga proslavili su godišnjicu veze, a za desetak dana trebali su da proslave i godišnjicu braka.

Skrhana bolom za tragično nastradalim suprugom, Rejesova udovica se oglasila na društvenim mrežama...

 

-Ljubavi mog života, ne mogu da podnesem ovaj bol jer si nas napustio. Nemam želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage za to. Jednom ću ti i to reći, jer ćemo ti i ja biti zauvek zajedno. Čekaj me, bićemo ponovo porodica gde god da si. Pomozi mi, jer ne mogu da zamislim život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše ćerke. Daj mi snagu, onu koju nemam. Zauvek ćeš biti sa nama, u našim mislima. Dao si nam najbolji život i ostavio nam najbolje uspomene. Gledaćeš me iz Noelijinih očiju, a iz Trijaninog osmeha smejaćeš se sa mnom. Volim te i voleću te zauvek - napisala je Noelija ispod video objave na kojoj je Rejes sa njihovom decom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOELIA LÓPEZ?Menos es más ???? (@noelialopezm) on Dec 25, 2018 at 1:36pm PST

Hose Antonio i Noelija zajedno su od 2011. godine, a venčali su se u junu 2017. godine. Imaju dvoje zajedničke dece, ćerke Noeliju i Trijanu, a fudbaler je iz prethodne veze imao i sina Hosea Antonija Juniora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOELIA LÓPEZ?Menos es más ???? (@noelialopezm) on Jun 2, 2019 at 8:40am PDT

Rejes je igrao na poziciji krila, a poginuo je u 35. godini.

Iz Španije je 2004. godine prešao u Arsenal, gde je bio deo "Nepobedivih" - ekipe koja je u sezoni 2003/2004 bez poraza osvojila Premijer ligu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOELIA LÓPEZ?Menos es más ???? (@noelialopezm) on May 4, 2019 at 2:12pm PDT

Nakon toga je pozajmljen Real Madridu, sa kojim je u sezoni 2006/2007 osvojio špansko prvenstvo.

Sevilja je na klupskom sajtu odala počast "večnoj legendi", dodajući da je Rejes bio "jedan od najboljih igrača u istoriji kluba, a koji su ponikli u Sevilji".