Toni nagrade u senci provokativne Emili Ratajkovski: Ko je sve prošetao crvenim tepihom u Njujorku (foto)

Autor:

10.06.2019 12:58

Foto:

Foto:



U Njujorku je održala 73. dodela Toni nagrada (Tony Awards), a među brojnim velikim svetskim zvezdama koje su prošetale crvenim tepihom najveću pažnju privukla je manekenka Emili Ratajkovski koja se pojavila u društvu slavnog dizajnera Majkla Korsa.

Kad manekenke dizajniraju: Torbe s potpisom Irine Šajk i Emili Ratajkovski (foto)

Tony Awards dodeljuju se pozorišnim umetnicima za njihova dostignuća na Brodveju, a ovogodišnju svečanu dodelu vodio je engleski komičar Džejms Korden (40).

“Titanik” dve decenije kasnije: Selin Dion u neobičnom muškom društvu oživela kultnu scenu (foto/video)

Među brojnim damama koje su zablistale u najatraktivnijim izdanjima, manekenka Emili Ratajkovski (28) opet je u prvi plan stavila svoje bujno poprsje i bacila u senku mnoge filmske umetnice. Crvenim tepihom prošetale su i glumice Marisa Tomei (54), Vanesa Hadžins (30) i pokazale zavidne figure, a Lusi Liu (50) bila je posebno elegantna u raskošnoj ljubičastoj haljini.

Ipak, najveći aplauz zasluženo je dobila Ali Stroker (31), prva glumica koja se na pozornici na Brodveju pojavila u invalidskim kolicima.

Emili Ratajkovski: Na Mikonosu bez muža (foto)

kada je imala samo dve godine, glumica je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći, ali to je nije sprečilo da ostvari svoj životni san i postane glumica. Osvojila je nagradu Toni za nastup u mjuziklu "Oklahoma!".

Ana Vintur: Ambiciozni, svojeglavi, nemilosrdno egocentrični diktator na štiklama

Naravno, ovaj pozorišno - modni spektakl nije prošao bez modne ikone Ane Vintur, proslavljenog glumca Vorena Bitija i njegovog mlađeg kolege Džejka Gilenhola, glumice Sijene Miler.... Ko je sve bio pogledajte u nastavku..