Depardije (ni)je dobar biznismen: Nameštaj, kuhinjska oprema i vina od 6.000 evra idu na aukciju

Autor:

09.07.2019 18:12

Foto:

Foto:



Francuski glumac Žerar Depardije u junu je prodao svoj pariški restoran “La Fontaine Gaillon” smešten u zdanju iz 17. veka nedaleko od zgrade Pariške opere, a sav inventar 11. jula biće ponuđen na aukciji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADER Nordmann & Dominique (@adernordmann) дана 3. Јул 2019. у 12:31 PDT

Posljednji specijaliteti restorana jednog od najvećih gurmana među francuskih glumcima gostima su posluženi krajem juna, nakon čega je objekt zatvoren u najvećoj tajnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ADER Nordmann & Dominique (@adernordmann) дана 9. Јул 2019. у 2:40 PDT

Sedamdesetogodišnji glumac prodaju je poverio aukcijskoj kući Ader, a kako piše agencija Hina, na aukciji će biti ponuđen sav nameštej, lusteri, kuhinjska oprema, posuđe, pribor za jelo, ali i najfinija vina iz restoranskog podruma.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gérard Depardieu (@la.fontaine.gaillon) дана 15. Јан 2019. у 12:49 PST

Poznavaoci dobrih vina kažu da se u vinskom podrumu nalaze vina Château Latour, Haut-Brion, Saint Emilion, Côte-Rôtie i Meursault, čija se vrednost po boci procenjuje na oko 6000 evra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gérard Depardieu (@la.fontaine.gaillon) дана 17. Јан 2019. у 11:54 PST

-Aukcije nameštaja iz velikih i poznatih hotela i restorana uvek privuku mnogo ljudi, obožavaoce koji žele da kupe suvenir s mitske adrese, profesionalce koji žele da obnove svoju opremu ili samo radoznalce - kazali su otganizatori aukcije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Interencheres (@interencheres) дана 9. Јул 2019. у 5:17 PDT

Depardije je svoj “La Fontaine Gaillon” otvorio 2003. u prisustvu brojnih slavnih ličnosti, među kojima je bio i pokojni Džoni Halidej. Na samom početku glumac je bio i većinski deoničar, a ostatak kapitala podelio je s tadašnjom životnom partnerkom, glumicom Kerol Buke, bordoškim vinogradarom Bernarom Magrezom i prvim šefom “La Fontaine Gaillona”, Lorensom Ojditom.