Obradovala navijače: Jelisaveta otkrila u koji klub prelazi Teo (video)

Autor:

10.07.2019 13:05

Foto:

Foto:



Nakon prekida angažmana u L.A. Klipersima, Miloš Teodosić još uvek nije odlučio za koji klub će potpisati, a njegove delije daju sve od sebe ne bi li ga ubedile da im se vrati.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 25. Јун 2019. у 2:20 PDT

U želji da ponovo na domaćem terenu vide omiljenog plejmejkera, navijači Crvene Zvezde vršili su pristisak na njegovu suprugu, Jelisavetu Orašanin, i na društvenim mrežama joj ostavljali poruke, pa čak nudili da im čuvaju bebu Petru.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 28. Јун 2019. у 4:44 PDT

Da li je košarkaš zaista doneo odluku ili se Jelisaveta samo našalila sa fanovima, ali tokom predstave "Hotel 88", u improvizovanoj tački sa kolegom Vladimirom Aleksićem, otkrila je za koji klub će Miloš potpisati...

- Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim, dibidus karijera, nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa dva, tri meseca, pa svadba, otišla sa njim u El-Ej... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa se porodila... Američko državljanstvo! Živ nisam da saznam gde će dalje - našalio se Aleksić u predstavi, na šta je Jelisaveta odgovorila:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 22. Јун 2019. у 3:50 PDT


- Pa u Zvezdu, gde će!

 

Maja Gašić

Autor