Jelisaveta Orašanin uz Miloša Bikovića u novom ruskom filmu

Autor:

08.09.2019 15:42

Foto:

Foto:



Glumica Jelisaveta Orašanin je nakon snimanja filma i serije "Vojna akademija", na poziv kolege Miloša Bikovića otišla na kasting za ruski film "Hotel Beograd", koji će se snimati upravo u Beogradu, a čija se premijera očekuje u februaru 2020. godine i osvojila sve svojim talentom, ali i lepotom!

Glavnu ulogu, pored Bikovića, tumači ruska lepotica Dijana Požarska, ali i još neki naši umetnici iz Srbije.

- Želimo da ispričamo zanimljivu i romantičnu priču o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka, a sve će to biti propraćeno prizorima iz lepog Beograda. Mislim da će to biti duhovit, romantičan i lep film, u kome će uživati svi koji ga budu pogledali - kazao je Vitalij Šljapo, jedan od producenata filma, tokom prošlogodišnje posete Srbiji, piše Kurir.

Izbor Jelisavete za jednu od uloga i ne treba da čudi jer, pored neospornog talenta, ima i puno pratilaca preko društvenih mreža, a i supruga je bivšeg košarkaša CSKA Miloša Teodosića.

Glumica je ovog leta snimala film i seriju "Vojna akademija", a za komentar povodom velikog angažmana ostala je nedostupna do zaključenja broja pomenutog lista.

Miloš Biković ranije je najavio da snimanje filma "Hotel Beograd" počinje u septembru i da predstavlja krunu njegove saradnje sa ruskim partnerima.

- Naši odnosi prošireni su na dve producentske kuće i međunarodnu saradnju. Film će doneti mnogo Beogradu i Srbiji, jer mislim da mi zaista imamo šta da pokažemo u Rusiji, koja se već ionako dobrodušno i otvorenog srca odnosi prema Srbima. Prikazaćemo našu prestonicu i dati dodatni povod da naša razmena turista i kulture bude još učestalija i čvršća - smatra glumac.

Film "Hotel Beograd", koji je na neki način nastavak čuvene serije "Hotel Eleon", očekuje se u februaru 2020. godine.

Podsetimo, u pomenutom filmu će zajedno kadar deliti Sofija Milošević i Miloš Biković.

M G

Autor