Tarantino o Umi Turman: Nesreća joj se dogodila jer mi je verovala

Autor:

06.02.2018 16:38

Foto:

Foto:



Proslavljeni reditelj Kventin Tarantino rekao je da je to što je dozvolio Umi Turman da vozi automobil i u njemu doživi udes na snimanju "Ubiti Bila“ jedna od njegovih najvećih životnih grešaka.

Oskarovac je u intervjuu za Deadline rekao da je pre nego što je Turmanova sela za volan, on odvezao automobil u drugom smeru. Objasnio je da tada nije shvatio da postoji krivina na putu.

“Uvrnuto nabacivanje” i potres mozga: Nove optužbe Ume Turman protiv Vajnstajna i Tarantina

Tarantino je objasnio da je to što nije još jednom isprobao putanju, po kojoj je glumica trebalo da vozi automobil, bila ogromna greška.

U intervjuu za New York Times, koji je objavljen tokom vikenda, Turmanova je rekla da je brinula zbog stanja vozila, ali da je Tarantino ubedio da nastave sa snimanjem scene.

-Uma je bila zabrinuta zbog snimanja te scene. Nikome od nas nije palo na pamet da se radi o opasnoj sceni. Svi smo mislili da je to samo vožnja - istakao je reditelj i dodao:

-Odvezao sam automobil niz put i pomislio: 'Dobro, ovo će biti u redu. Nema krivina'. Vratio sam se nazad na set i rekao joj da će moći to da izvede i da neće biti nikakvih problema. Umin odgovor bio je: 'U redu'. Zato što je verovala u mene. Imala je poverenja u mene. Rekao sam joj da će biti bezbedna. Na kraju, nije bilo tako. Pogrešio sam - naveo je Tarantino, prenosi RTS.

Kako je objasnio, odluka da Turmanova vozi u suprotnom pravcu doneta je zato što je svetlo bilo bolje uz tog ugla.

Bilo je užasno kada je video da je doživela udes.

-Srce mi se slomilo. To je daleko najveća greška moje karijere. To je jedna od najvećih grešaka u mom životu - objasnio je Tarantino, navodeći da je čitav taj događaj ostavio trag u odnosu njih dvoje:

-Nije da nismo pričali, ali se njeno poverenje u mene izgubilo.

Turmanova je u udesu pretrpela povrede vrata i kolena.

Uma Turman: Najprljavija bitka za starateljstvo u istoriji Holivuda

Glumica je pre neki dan na Instagramu objavila snimak udesa, koji je uprava studija "Miramaks“ na sve načine pokušala da prikrije. Turmanova se zahvalila Tarantinu što je pronašao i dao joj snimak.

Објава коју дели Uma Thurman (@ithurman) дана 5. Феб 2018. у 10:15 PST

-Kventin Tarantino je bio izuzetno pogođen i još oseća grižu savesti zbog udesa i dao mi je snimak godinama kasnije da bi jednog dana video svetlost dana, nevezano što za taj događaj pravda najverovatnije nikada neće biti zadovoljena- napisala je glumica na Instagramu.

-Osim toga, uradio je to znajući da će mu to naneti ličnu štetu i ponosna sam na njega što je postupio ispravno i hrabro - zaključila je Turmanova.