Nepresušna tema svetskih medija: Rijanine butine u centru pažnje (foto)

Autor:

16.02.2018 22:30

Foto:

Foto:



Čini se da javnost nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Rijana, nabacila koji kilogram viška. Komentari na račun njene težine ne prestaju da kruže društvenim mrežama, a svetski mediji kao da su "uzeli na zub" lepoticu sa Barbadosa, pa tako svaku uvredu zdušno prenose.

Najuticajnija figura našeg vremena: Rijana na čak tri naslovnice pariskog Voga (foto)

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 22, 2017 at 2:18pm PST


Ipak, Rijana he haje za kritike, ponosno nosi svoje obline, što se može videti po odabiru garderobe u poslednje vreme, koja nije nimalo manje provokativna nego ranije, kada je bila po "svetskim standardima lepote".

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 26, 2017 at 8:27am PST

Tako je bilo i na nedavnoj dodeli Gremi nagrada. Iako je Bruno Mars osvojio čak šest Gremija, neke druge stvari privukle su više pažnje u njujorškom Medison skver gardenu. Na 60. dodeli najcenjenijih muzičkih nagrada uveliko se pričalo da li je Rijana predebela, jesu li joj butine prejake, nije li trudna, ali i da li je haljinu koju je obukla pronašla pored nekog kontejnera.

U pitanju je model brenda Adam Selman, ukrašen sa čak 275.000 kristala, za koji su modni kritičari kasnije rekli da ih podseća na džak, ili na tamnoljubičastu veliku kesu za smeće.

Maja Gašić

Autor