Priznanje Marku Hamilu: Čuveni Luk Skajvoker dobija zvezdu na Bulevaru slavnih

Autor:

22.02.2018 11:40

Foto:

Foto:



Jedan od prezentera na ovogodišnjoj dodeli Oskara koju 4. marta organizuje američka Akademija filmskih umetnosti biće Mark Hamil (poznat po roli Luka Skajvokera) u "Ratovima zvezda", samo četiri dana kasnije dobiće i svoju zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Објава коју дели Star Wars.pl (@_.star.wars.pl) дана 22. Феб 2018. у 12:34 PST


Poznat po duhovitosti, 66-godišnji glumac je, saznavši da će učestvovati u svečanosti uručenja prestižnih nagrada s obožavaocima i pratiocima podelio tvit:

- Podsetnik: 1) Govoriti dovoljno brzo kako me orkestar ne bi prekinuo u pola reči, 2) Ne zbijati šale na račun R2-Me Too, 3) Nakon otvaranja koverte ne izgovoriti "La La Land".


Druga se tačka odnosi na igru reči kada je u pitanju anglofoni izgovor naziva simpatičnog droida iz "Ratova zvezda" R2-D2 i pokreta #MeToo kojim se osuđuje polno nasilje nakon afere Vajnstajn.

Објава коју дели Jeju Ejercito (@jejuejercito) дана 22. Феб 2018. у 1:30 PST

Trećom tačkom aludira na prošlogodišnji "gaf" koji se dogodio tokom dodele Oskara, kada je greškom najboljim filmom proglašen "La La Land" umesto "Moonlighta".

Voren Biti i Fej Danavej u centru skandala na dodeli Oskara (video)

Svečanost dodele Oskara održava se u 4. marta u Dolbi Teatru smeštenom na Bulevaru Holivud, ispred kojega će 9. marta Hamil dobiti svoju zvezdu.

Maja Gašić

Autor