Vaspitne metode Eštona Kučera i Mile Kunis: Holivudski par decu ostavlja bez nasledstva, a razlog je jednostavan

Autor:

06.03.2018 19:26

Foto:

Foto:



Holivudski glumac Ešton Kučer otkrio je da on i njegova supruga, glumica Mila Kunis svoje milione dolara ne planiraju da ostave deci nakon smrti i da će morati sami da se pobrinu za sticanje bogatstva.

Објава коју дели Ashton Kutcher (@aplusk) дана 4. Мар 2018. у 8:20 PST

-Ne stvaramo nasledstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari - otkrio je svoje planove Ešton Kučer gostujući nedavno u jednoj emisiji.

Mila Kunis – mama pre svega: Divljim noćima i ludim izlascima sa Eštonom je kraj

Međutim, zvezdani holivudski glumački par ipak svoju decu ne misli da ostavi na cedilu, ali za roditeljski novac moraće da se itekako potrude.

Објава коју дели Mila Kunis (@kunismilax) дана 17. Јул 2017. у 2:37 PDT

-Ako moja deca požele da pokrenu posao i budu imali dobar poslovni plan, uložiću njega, ali novac neće dobiti tek tako - objasnio je Kučer i dodao da se nada da će im deca biti motivisana da stvaraju ono što su nekad imali.

Par kojeg pamtimo iz serije "Vesele sedamdesete" svoju decu, ćerku Vajat i sina Dmitrija, odgajaju u duhu štednje i nastoje da im usade prave vrednosti o novcu. Deo tog vaspitanja uključuje i ukidanje poklona za praznike.

Објава коју дели Mila Kunis (@kunismilax) дана 1. Нов 2017. у 3:31 PDT

Ešton Kučer o preljubi u braku sa Demi Mur: Razvod me je oblikovao u čoveka kakav sam danas

-Prošle godine kada smo slavili Božić, naša dvogodišnja ćerka Vajat je dobila previše toga. Mi joj nismo poklonili ništa, ali jesu deda i baka. Dete više ne zna da ceni jedan poklon. Čak više ni ne znaju šta očekuju, za njih su to samo stvari - rekla je Kunis prošlog Božića i otkrila da uvode zabranu darivanja dece, jer njima to zapravo nije ni bitno.