Kejt Midlton u novoj "Gloriji": Verna modi i na minus 11

Autor:

08.03.2018 21:00

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža, koja će se u aprilu treći put poroditi, nije marila za vejavicu i temperaturu ispod nule, i hrabro je gazila kroz mećavu na visokim štiklama i u tankim hulahopkama

Minus 11, koliko je pre nekoliko dana bilo u Londonu, sneg i ledeni vetar koji je duvao sa Atlantika nisu sprečili Kejt Midlton (36) da ostane verna modi i svojoj nezvaničnoj tituli ikone stila. Vojvotkinja od Kembridža, što joj je zvanična titula, u visokoj je trudnoći, u aprilu treba da rodi treće dete, ali je i dalje aktivna, a ne mari ni za vremenske prilike.

Na otvaranje izložbe “Rođenje umetničke fotografije” u Nacionalnoj galeriji portreta u londonskom Kovent gardenu Kejt je došla obučena za salonsku zabavu. A kad je izašla iz automobila, zapahnuo ju je severac, gust sneg je padao, a ona je hrabro gazila u svojim Jimmy Choo cipelama sa visokim štiklama. Štaviše, imala je na nogama samo tanke hulahopke. Ni kaput nije ogrnula, kroz vejavicu je koračala samo u haljini brenda Orla Kiely, koja u britanskim buticima košta 490 funti (oko 550 evra).

Hrabra trudnica je lično odabrala nekoliko dela koja su izložena u Galeriji, a napisala je i predgovor za katalog izložbe.

- Ovo su rane fotografije iz Viktorijanskog doba - objasnila je Kejt dok ju je sneg polako prekrivao. - Taj period istorije me veoma interesuje, a i sama sam fotograf-amater. Kao studentkinja Univerziteta Sent Endruz odabrala sam za moju diplomsku tezu baš fotografije dece iz tog doba, to je nešto što me silno privlači.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. marta!

Maja Gašić

Autor