Krisi Tajgen i Džon Ledžend: Tajna srećnog braka

Autor:

26.03.2018 10:44

Foto:

Foto:



Nakon četiri godine veze uplovili su u braćne vode, a danas se vole kako kažu, više nego ikada!

Објава коју дели John Legend (@johnlegend) дана 11. Феб 2018. у 12:11 PST

Radi se o manekenki Krisi Tajgen i muzičaru Džonu Ledžendu koji su se upoznali davne 2007. godine na snimanju spota za njegovu pesmu "Stereo".

Krisi Tajgen i Džon Ledžend: Presrećna mama fotografijom otkrila pol bebe (foto)

Nakon 4 godine veze, Džon je kleknuo pred svoju dragu, a čarobno venčanje održano je 2013. godine na italijanskom jezeru Komo. Par je u martu 2016. godine dobio ćerkicu Lunu Simon Stefens, a uskoro na svet dolazi i dečak.

Oni nas svakodnevno uveseljavaju preslatkim porodičnim slikama na društvenim mrežama, a izgledaju zaljubljeno baš kao i prvog dana.

A sada je muzičar otkrio tajnu srećne veze koja je zapravo vrlo zabavna i jednostavna.

Iako Džon definitivno nije otkrio toplu vodu, još jednom nas je sve podsetio da je to jedan od vrlo jednostavnih načina kako da pokažemo partneru da nam je i dalje važan i poseban, čak i nakon 11 zajedničkih godina.

Објава коју дели John Legend (@johnlegend) дана 10. Дец 2017. у 3:35 PST

Teško podnosi trudnoću: Krisi Tajgen zatražila pomoć

-Kupite cveće s vremena vreme, neka vaš partner zna da vam je još uvek poseban. Meni je Krisi danas još privlačnija nego pre 10 godina jer sada to više nije samo fizički. Mi smo tim i to nas čini povezanijima nego ikad -otkrio je Džon, prenosi index.

Објава коју дели John Legend (@johnlegend) дана 5. Феб 2018. у 8:48 PST

-Svojoj ćerki želim da bude sigurna i zdrava i da kontroliše svoje odluke. Ne želim da se ikad oseća kao da je na nešto prisiljena. Nadam se da će upoznati momke koji će je poštovati i koji će biti emocionalno inteligentni. Ali još ima vremena do toga - zaključio je Ledžend.