Princeza Šarlot danas puni tri godine: Po čemu se ovaj rođendan razlikuje od prethodnih?

Autor:

02.05.2018 13:40

Foto:

Foto:



Drugo dete princa Vilijama i Kejt Midlton - princeza Šarlot, danas puni tri godine. Veliko slavlje zbog divnog dana miljenice britanske nacije donekle je u senci rođenja najmlađeg britanskog princa Luja, a koji je došao na svet 23. aprila.

“Čujte i počujte”: Kako je u Velikoj Britaniji objavljeno rođenje princa (video)

Upravo zbog ovog važnog događaja, kao i činjenice da svi imaju previše obaveza povodom predstojećeg venčanja princa Harija i Megan Markl, Kejt i Vilijam su odlučili da protivno praksi ove godine ne objavljuju nove fotografije male princeze za njen rođendan.

Na zvaničnom instagram profilu Kensingtonske palate, uz čestitke i zahvalnost svima koji danas danas misle na malenu princezu, objavljena je fotografija Šarlot kako sedi na stepenicama u bordo kaputiću...

Šarlot je nedavno ponovo bila u vcentri pažnje kada su ona i njen stariji brat princ Džordž u pratnji tate Vilijama posetili brata i mamu u bolnici. Svojim ljupkim ponašanjem ova trogodišnjakinja je još jednom oduševila britansku javnost.

 Kejt Midlton izašla iz bolnice: Prve fotografije tek rođenog princa (foto)

Izašavši iz kola, Šarlot se ponašala kao prava mala princeza i mahanjem otpozdravila okupljenu masu koja je već nedeljama kampovala isped bolnice u iščekivanju dolaska novog člana britanske monarhije.

 

Maja Gašić

Autor