Zavet na večnu ljubav i pred Bogom: Venčanje Anje Stojković okupilo mnoga poznata imena

Autor:

27.05.2018 17:17

Foto:

Foto:



Ćerka fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, danas organizuje treće svadbeno veselje sa suprugom, francuskim automobilistom Ugom Valenteom, ovog puta u Beogradu.

Kristali, glamur i elegancija: Anja Stojković blista u savršenoj kreaciji pred venčanje u Beogradu

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 27. Апр 2018. у 10:29 PDT

Par se venčao krajem februara u Parizu i organizovao veliko, glamurozno svadbeno slavlje za goste iz celog sveta, koje je mesecima unazad do detalja organizovano. Slavlje je, zatim, upriličeno je u dvorcu na jugu Francuske u gradu Antib, a za goste je bio rezervisan luksuzan hotel sa nestvarnim ambijentom, a na kraju večeri upriličen je i impresivan vatromet koji je ispunio nebo nad Azurnom obalom.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 1. Мај 2018. у 6:23 PDT

Nakon građanskog venčanja i gala veselja u Francuskoj, Piksijeva ćerka i njen izabranik sa kojim ima ćerkicu Indiju Rouz na večnu ljubav zavetovaće se i pred Bogom, danas u Sabornoj crkvi u Beogradu, a sinoć su priredili gala žurku na kojoj je Anja blistala u kratkoj haljini od kristala.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 25. Апр 2018. у 1:04 PDT

Posle dva glamurozna slavlja koja su priređena u Francuskoj, za organizaciju svadbe u srpskoj prestonici zaduženi Anjini roditelji - Dragan i Snežana.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 1. Мај 2018. у 6:28 PDT

Udala se Piksijeva ćerka: Glamurozno venčanje Anje Stojković u magazinu “Vogue” (foto)

Baš kao i glamurozno venčanje na Azurnoj obali, kada su i udaji Piksijeve ćerke pisali svetski mediji i ovo privlači ogromnu pažnju javnosti.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 11. Мај 2018. у 1:57 PDT

Pre crkve, zvanice su pozvane na okupljanje u luksuznom hotelu u srpskoj prestonici, gde su prisustvovale mnogobrojne poznate licnosti poput novinarke Snežane Dakić, muzičara Kikija Lesendrića, glumca Ivana Bekjareva, bivšeg direktora FK Crvene zvezde Toplice Spasojevića, manekenka Sofija Milošević, glumac Bane Trifunović, Jovana i Željko Joksimović, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Savo Milošević, Mlađan Dinkić, Jelena Karleuša sa suprugom Duškom Tošićem...

 

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 23. Мај 2018. у 12:18 PDT

Srećni roditelji u prvoj šetnji sa bebom (foto)

Gosti su se zatim odatle uputili ka Sabornoj crkvi, a nakon ceremonije venčanja slavlje se nastavlja u jednom prestoničkom restoranu.