"Šoubiznis melje, samo je pitanje koliko ste čvrst orah": Prva jugoslovenska pobednica na Evroviziji otkriva zašto se povukla

Autor:

28.05.2018 21:51

Foto:

Foto:



Zadranka Emilija Kokić, nekadašnja pevačica grupe "Riva" 1989. osvojila je Evropu sa pesmom 'Rock me' i donela Jugoslaviji prvu i jedinu titulu pobednika Evrovizije. Danas, međutim, živi sasvim miran život.

Model Evrosonga: Sanja Ilić o pobednici 63. Evrovizije

-Niko vas ne uči što to znači biti javna osoba, ima toliko toga što čovek treba da nauči- priznala je RTL-u Emilija nekadašanja pevačica grupe "Riva" koja je pobedila na takmičenju koje je te te godine održano u Lozani.

Salvador Sobral: Zašto je evrovizijski miljenik dospeo na stub srama

Pevačica se odlučila da se povuče sa estrade i nije htela da bude deo skandaloznog sveta i na to je danas najviše ponosna.

-Ja sam najviše ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrednosti, nekakva svoja uverenja i stajati iza svojih ubeđenja.

Tijana Bogićević: Moj muž je pravoslavac, obožava ćevape i sarmu i, naravno, uči srpski

Umesto velikih koncerata, glavna preokupacija joj je njena škola pevanja. Na taj način mlađim generacijama prenosi znanje i iskustvo.

-Ja sam osetila da želim još nešto i škola mi je zaokružila tu želju - ispričala je.

Objasnila je i koliko je teško podneti slavu i sav taj publicitet:

-Moguće da se zasićenje dogodilo jer je sve bilo intenzivno. Ni sad nisam neka planina od žene, ali ja sam završila s 48 kg na hitnoj sa vitaminskim koktelima jer nisam stigla da jedem. Jednostavno stvari vas u tom šoubiznisu melju i sad je samo pitanje koliko ste čvrst orah - priznala je pevačica.

Otkrila je da ni ona nije prošla bez nemoralnih ponuda, a na pitanje zašto se povukla sa estrade odgovara da je prenormalna za to.

-Meni je bio ponuđen jedan skandal, ali meni je to bilo prestrašno i jednostavno se nisam mogla pronaći u tome. Trebala sam se pojaviti u novinama da sam nečija ljubavnica i to nisam htela - otkrila je RTL-u.