"Gde smo sad": Promocija novog albuma Električnog Orgazma

Autor:

15.06.2018 17:40

Foto:

Foto:



Nakon uspešne američke turneje, najdugovečniji domaći rok proizvod, bend Električni Orgazam, promovisao je danas u "Mascom Store-u" svoj novi studijski album "Gde smo sad?".

"Gde smo sad?" je dvanaesto studijsko izdanje benda, a naziv i koncept albuma već su nagovestili singlovi "Bio sam loš", "Kamerom snimam sve", "Istok zapad sever jug", "Bila si kao san" i naslovna numera "Gde smo sad?" Prema rečima frontmena Srđana Gojkovića Gileta, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

- Uvek su me inspirisala različita iskustva kroz koja prolazim u životu. Tako je i sad. Kako neprestano prolazimo kroz različite promene tokom života, tako se i inspiracija menja - naveo je Gile i dodao - Gde smo zaista sad je pitanje koje bi trebao svako pojedinačno sebi da postavi, ja zaista nemam odgovor.

Iza projekta "Gde smo sad?" stoji vrhunska ekipa. Produkciju albuma potpisuje Toni Jurij sa kojim je grupa sarađivala na albumima: "Lišće prekriva Lisabon" (1982), "Les Chansones Populaires" (1983) i "Kako bubanj kaže" (1984). Muziku su pisali Branislav Petrović Banana, Ljubomir Đukić Ljuba i Gile, dok je tekstove, kao i obično, pisao Gile. Blagoje Nedeljković Pače i Zoran Radomirović Švaba priključili su se i odsvirali sjajno svoje deonice.

- Veoma smo zadovoljni ovim albumom. Radili smo na njemu više od pet godina - dodao je Gile.

Promociju su prisustvovale poznate ličnosti iz sveta umetnosti i kulture. 

 

Maja Gašić

Autor