Prva godišnjica braka: Jelisaveta i Teo objavili najromantičnije fotke s venčanja (foto)

Autor:

25.06.2018 16:51

Foto:

Foto:



Na današnji dan pre tačno godinu dana odigralo se venčanje koje je privuklo najviše medijske pažnje u Srbiji. Glumica Jelisaveta Orašanin rekla je "da" košarkaškom asu Milošu Teodosiću.

Jelisaveta i Miloš Teodosić: Svi detalji raskošnog venčanja (foto)

 

Kako je želja mladenaca bila da se venčaju u intimnoj atmosferi, bez velike medijske pažnje i pripadnika “sedme sile”, obezbeđenje na svadbi bilo izuzetno jako, pa je tako veoma mali broj fotografija sa slavlja procureo u javnost.

Jelisaveta Orašanin o odlasku u Ameriku: Svaki glumac mašta o Holivudu

 

 

Na njihovu prvu godišnjicu braka, Jelisaveta je podelila nekoliko fotografija sa venčanja, onih najromantičnijih koje do sada javnost nije imala prilike da vidi...

 

1❣️ ????

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана 25. Јун 2018. у 5:25 PDT

 

Teodosić, koji je već ozloglašen po tome u kojoj meri čuva svoju privatnost, uzvratio je na isti način, objavivši fotku sa svadbe koja je njemu najdraža...

1❤️ #anniversary

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана 25. Јун 2018. у 5:19 PDT

 

Par koji živi u Los Anđelesu, gde Teo igra za L. A. Kliperse, upoznao se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja. U početku je njihova romasa funkcionisala na daljinu. Miloš je tada još uvek igrao  moskovski CSKA, zbog čega je bio sprečen češće da dolazi u Beograd, pa je Jelisaveta gotovo svakog vikenda išla kod njega u rusku prestonicu.

 

 

Nakon venčanja i Teovog potpisivanja 12,3 miliona dolara vrednog ugovora za Kliperse, par se preselio u Kaliforniju, gde će sasvim sigurno ostati još najmanje godinu dana, kada Milošu ističe ugovor.

Najsrećniji dan Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Kad kumovi odreše kesu (foto)

Ovih dana borave u Beogradu, a pored Jelisavetinih poslovnih obaveza (angažmana u seriji "Urgentni centar" i trećoj sezoni "Ubica mog oca") u srpsku prestonicu ih je doveo i jedan radostan događaj. Teo je bio kum na venčanju Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

 

Maja Gašić

Autor