Kejt i Vilijam čekaju četvrto dete: Vojvotkinja od Kembridža ponovo trudna?

Autor:

05.07.2018 22:19

Foto:

Foto:



Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijema Kejt Midlton trudna je sa četvrtim detetom, tvrde njeni prijatelji, prenose mediji u Britaniji.

Kejt Midlton i princ Luj: I beba i majka rekorderi

Princ Vilijam i Kejt Midlton dočekali su svoje treće dete, princa Luija, pre nešto manje od tri meseca, ali izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

Zbog njih ih Britanija voli još više: Procurele kompromitujuće fotke princa Vilijama i Kejt Midlton (foto)

-Oni bi voleli da imaju dva dečka i dve devojčice. Kejt je jako važno da njena deca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom Džejmsom i sestrom Pipom, a zna da će se to lakše dogoditi ako između dece bude mala razlika u godinama - izjavio je izvor blizak porodici za magazin Lajf & Stajl.

-Kejtini prijatelji tvrde da je trudna s četvrtim detetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i Vilijam oduvek govore kako žele četvoro dece. Zapravo, Vilijam bi želeo petoro, ali Kejt smatra da je četvoro sasvim dovoljno - ispričao je isti izvor dodajući da vojvotkinja pokazuje mnoge znakove trudnoće.

Kejt Midlton i princ Vilijam: Čista desetka za humanitarni rad i stajling (video/foto)

-Ponovno je počela da nosi široku odeću, izbegava alkohol i jede kari za kojim uvek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede kekse od lavande koji joj pomažu s jutarnjim mučninama - rekao je taj izvor smatrajući da je najveća potvrda Kejtine trudnoće njen izostanak s proslave rođendana princa Čarlsa zbog, kako kaže, iscrpljenosti i mučnine.