Sahranjena ćerka Milića Vukašinovića: Neutešni muzičar se emotivnim govorom oprostio od svoje jedinice

Autor:

30.07.2018 22:46

Foto:

Foto:



Ćerka Milića Vukašinovića Maja Avdibegović (35), koju je drugarica pronašla mrtvu u noći između 24. i 25. jula, sahranjena je juče na sarajevskom groblju Bare.

Milićeva ćerka jedinica sahranjena je u prisustvu ožalošćenog oca, majke Vere, prve supruge rokera, njegove sadašnje žene Suzane, članova porodice, prijatelja i kolega, među kojima su bili i pevač Mladen Vojičić Tifa i bivši basista "Bijelog dugmeta" Zoran Redžić. Vukašinović je na sahrani održao potresan govor. Vidno utučen, uspeo je da prozbori:

“Maja je bila dobro, imali smo mnogo planova”: Povodom tragedije oglasila se supruga Milića Vukašinovića

- Zvezda tatina mogla je da dotakne nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom, ali, nažalost, nije joj se dalo. Izabrala je krivo nebo i pogrešnu sreću, zato je sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji dilema, bol najjače boli kada suza nema. Sada užasno želim da umrem, i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, zvezdo tatina.

Velika tragedija u Sarajevu: Ubila se ćerka Milića Vukašinovića

Majinoj bolesnoj majci Veri, koja je godinama u invalidskim kolicima, tokom sahrane je pozlilo u kapeli, pa su joj okupljeni pružili prvu pomoć. Ćerku Milića Vukašinovića u utorak uveče pronašla je mrtvu u stanu prijateljica, a prvi nalazi su pokazali da se predozirala lekovima ili narkoticima. Kako je izjavila Mićina supruga Suzana, poslednje informacije navode da je uzrok smrti gušenje usled povraćanja.