Eva Longorija: Sviđa mi se svakodnevica sa sinom, a pomisao povratka na posao čini me jako nervoznom

Autor:

14.08.2018 18:08

Foto:

Foto:



Eva Longorija pre dva meseca postala je mama malenog dečaka, a sada je u prvom intervjuu nakon porođaja progovorila o iskustvu majčinstva i povratku na posao.

Eva Longorija: Krila dramu pre porođaja

Zvezda serije "Očajne domaćice" prvi put je postala mama u 43. godini, a ona i njen suprug - meksički industrijalac Hose Antonijo Pepe Baston (50) - svom nasledniku dali su ime Santijago Enrike.

U novom broju američkog časopisa Hello!, glumica je celom svetu pokazala preslatkog sinčića.

Eva Longorija prvi put mama u 43: Dirljiva fotka glumice sa tek rođenim sinom (foto)

Lepa brineta u nizu fotografija pozirala je sa svojom bebicom od koje se ne odvaja i u kojeg se kako kaže zaljubila na prvi pogled.

-Čim se rodio osetila sam tu neku posebnu vezu. Bilo je neverovatno, kao da se poznajemo ceo život - rekla je o svom majčinskom iskustvu.

Објава коју дели HOLA! USA (@usahola) дана 12. Авг 2018. у 1:24 PDT

Osim toga poznata glumica progovorila je i o povratku na posao koji je, kaže čini jako nervoznim.

Kad ti suprug ispunjava svaku želju: Kraljevski tretman Eve Longorije u trudnoći

-Moj sin će imati tek dva i po meseca i trenutno ne mogu ni da razmišljam o karijeri. Sviđa mi se moja nova rutina s bebicom i naši zajednički dani. Zapravo sinčić mi nedostaje i dok spava. Jedva čekam da se probudi da se igram s njim. Zato me pomisao povratka na posao čini jako nervoznom - objasnila je Eva.

Majke u četrdesetim: Trend koji je osvojio Holivud (foto)

-Ovo snimanje je bilo prvi put da sam se posle porođaja doterala. Dojila sam našminkana i obučena u haljinu. Sigurna sam da se moj sin pitao ko je ta žena ispred njega - našalila se na kraju glumica.