Beba kao strogo čuvana tajna: Robi Vilijams treći put tata, stigla devojčica šarmantnog imena (foto)

Autor:

07.09.2018 16:00

Foto:

Foto:



Britanska muzička zvezda Robi Vilijams i njegova supruga glumica Ejda Fild postali su roditelji treći put. Dolazak bebe iznenađenje je za sve, budući da glumica uopšte nije bila trudna!

Nema šale sa Putinovim zakonikom: Kako će Robi Vilijams biti kažnjen zbog “srednjeg prsta”?

Par koji je trenutno u žiriju muzičkog takmičenja "X Factor" objavio je na društvenim mrežama da je dobio devojčicu koju je rodila surogat majka.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Robbie Williams (@robbiewilliams) дана 18. Јул 2018. у 7:18 PDT

Naime, Robi i Ejda koji već imaju sinove Tedija (5) i Čarlija (3) pola godine su bezuspešno pokušavali da prošire porodicu, a želja im se ispunila uz pomoć anonimne surogat majke. Devojčicu su nazvali Kolet Koko Džozefin Vilijams.

Robi Vilijams ozbiljno razljutio Ruse

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) дана 6. Сеп 2018. у 11:46 PDT

- Čuvali smo od vas jednu tajnu, koju sada želimo da podelimo. Mala devojčica po imenu Kolet Koko Džozefin Vilijams je stigla! Put do našeg susreta je bio dugačak i težak i zato o ovome nismo govorili. Porodica dolazi u različitim oblicima. Ovoj maloj dami smo mi biološki roditelji, ali smo je dobili uz pomoć surogat majke kojoj smo beskonačno zahvalni - napisala je Ejda uz crno-belu fotografiju na kojoj se vidi bebina ruka sa rukama ostalih članova porodice.

Maja Gašić

Autor