Vil Smit napunio 50 godina: Da li je ovo najoriginalnija proslava rođendana? (foto/video)

Autor:

26.09.2018 15:35

Foto:

Foto:



Američki glumac Vil Smit proslavio je svoj 50. rođendan uspešnim bandži skokom iz helikoptera kod Velikog kanjona Kolorada (Grand Canyon) u SAD.

Vil Smit o supruzi: Naš brak je možda najteži, najzahtevniji zadatak s kojim smo se suočili u životu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will Smith (@willsmith) дана 25. Сеп 2018. у 2:29 PDT

Kamere koje su snimile akrobaciju za lajvstrim preko kanala You Tube pokazale su glumca kako na bandži kanapima visi iznad kanjona u severoistočnoj Arizoni.

-Ovo je među najlepšim stvarima koje sam ikad video u životu - rekao je Smit dok se njihao iznad ponora. On je opisao to iskustvo kao prelaz od "čistog užasa do apsolutne sreće".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will Smith (@willsmith) дана 25. Сеп 2018. у 12:57 PDT

Kako navodi AP, ceo događaj je izgledao ka doterana epizoda rijaliti televizije. Timovi snimatelja prikazali su Smita, njegovu suprugu Džejdu Pinket Smit i njegovo troje dece kako ih na platformi dočekuju desetine rođaka i prijatelja. Njegov kolega glumac Alfonso Ribeiro bio je "domaćin" i intervjuisao Smita pre i posle skoka.

Smitov poduhvat nazvan je skokom "u srce Velikog kanjona" Kolorada, ali je zapravo izveden izvan nacionalnog parka Velikog kanjona, na rezervatu indijanskog plemena Navaho nejšn, koji je na istočnom obodu nacionalnog parka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will Smith (@willsmith) дана 24. Сеп 2018. у 11:32 PDT

Navaho vrač ga je blagoslovio i zahvalio mu što je došao u rezervat.

Smit je rekao da je uradio bandži skok kao odgovor na izazov kanala You Tube "Yes theory". Taj kanal snima ljude koji rade stvari koje su im neprijatne ili teške.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Will smith official (@willsmithrep) дана 26. Сеп 2018. у 6:22 PDT

Međutim, akcija je takođe bila u cilju sakupljanja sredstava u dobrotvorne svrhe preko onlajn lutrije za šansu da se gleda skok lično. Sakupljen novac ide za obrazovanje dece u siromašnim zemljama.

Smit je pokrenuo svoj kanal na You Tubeu u decembru prošle godine i od tada je stekao više od 2,5 miliona pratilaca i ima više od 60 miliona pregleda.