Nina Janković: Nova frizura za povratak na scenu (foto)

Autor:

03.10.2018 11:20

Foto:

Foto:



Nakon godinu dana trudničkog a potom i porodiljskog odsustva, jedna od najlepših glumica mlađe generacije Nina Janković vraća se na daske koje život znače. Plavooka lepotica koju je publika primetila još u Bjelogrlićevom filmu "Montevideo, Bog te video", a zavolela kao forenzičarku Jelenu u hit seriji "Ubice mog oca", na leto prošle godine povukla se sa pozorišne scene u trećem mesecu trudnoće.

Nina Janković: Porodična zabava u liftu (foto)

U aprilu ove godine ona i njen suprug Mateja Dičić dobili su sina, a za svog naslednika su izabrali ime koje je poslednjih godina vrlo popularno – Vukašin. Nekoliko meseci po Vukašinovom rođenju, Nina se vratila pred kamere, snimala je četvrtu sezonu "Ubica", a sada je najavila da ćemo je od ovog meseca gledati i u popularnoj predstavi Zvezdara teatra "Hipnoza jedne ljubavi".

Na radost mnogih: Nina Janković se vraća na mesto zločina (foto)

- Kod mene je uvek prisutna ta pozitivna trema, koju lako savladam, već posle prve replike. Mada mislim da će ovaj put biti malo drugačije, iako je ovo moja uloga, posle godinu dana pauze, Bodinog pojačanja, imam osećaj kao da uskačem u Hipnozu. To je sve čar našeg posla - kaže Nina i dodaje da je majčinstvo dalo neku novu sigurnost i snagu koju prenosi i na posao:

Nina Janković danas slavi 30. rođendan: Želja mi se ostvarila, dobila sam najlepši poklon (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 29. Сеп 2018. у 12:07 PDT

- Mislim da sam bogatija za jedno novo iskustvo, koje će me vremenom činiti sve sigurnijom i jačom i dati na sceni nešto novo što do sada nisam pokazala - izjavila je za portal "Zvezdara teatra".

Popularno srpsko ime za naslednika: Porodila se Nina Janković

U novu pozorišnu sezonu glumica ulazi u nešto drugačijem izdanju. Kako bi se spremila na nove izazove, odlučila je da se osveži i novom frizurom.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Jankovic Dicic (@janxnina) дана 1. Окт 2018. у 11:07 PDT

Kosu boje meda je zamenila nešto svetlijim pramenovima, koji joj takođe odlično stoje.

Maja Gašić

Autor