Poslednje zbogom velikanu srpskog glumišta: Rodbina i prijatelji se oprostili od Predraga Ejdusa

Autor:

06.10.2018 18:28

Foto:

Foto:



Ispraćaj za kremaciju nedavno preminulog velikana srpskog glumišta, slavnog Predraga Ejdusa, održan je danas u 16 časova na Novom groblju u Beogradu.

IN MEMORIAM Predrag Ejdus: Legendarni glumac o najsrećnijim trenucima, strahovima i ličnom heroju

Istaknuti dramski umetnik, glumac koji je odigrao preko 200 rola, snimio više od 50 filmova, televizijskih drama i serija, preminuo je 28. oktobra u 72. godini nakon duže bolesti.

Dirljiv oproštaj Vanje Ejdus od tate: Velika bol sažeta u dve reči

Uz ćerku Vanju, sina Filipa i suprugu Milicu, veliki broj istaknutih ličnosti iz sveta filma i kulture okupili su se na Novom groblju kako bi voljenom kolegi i prijatelju uputili poslednje zbogom.

Oproštaj od velikana srpskog glumišta: Komemoracija Predragu Ejdusu u Narodnom pozorištu

Od Ejdusa oprostili su se Tihomir Stanić, Dragan Petrović Pele, Goran Marković, Anita Mančić, Igor Đorđević, Goran Sultanović, Dragan Petrović Pele, Anita Mančić, Igor Đorđević, Branko Cvejić, Miloš Šobajić, Boda Ninković, Radoš Bajić, Svetozar Cvetković, Gordan Kičić, Svetlana Bojković, Miki Manojlović, Kokan Mladenović, Miodrag Krivokapić i drugi.

Ako sam na nešto u životu ponosan, to nije ni karijera, ni svi likove koje sam odigrao, već uloga muža i oca: Ovako je govorio Peca Ejdus o porodici i umetničkoj strasti

Maja Gašić

Autor