Ponosna mama Ivana Maksimović Anđušić: Sreća se ne može opisati

Autor:

21.11.2018 11:09

Foto:

Foto:



Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić (27) postali su roditelji 8. novembra.

Presrećni roditelji: Porodila se Ivana Maksimović Anđušić, ponosni tata slavi (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана 28. Окт 2018. у 5:53 PDT

Strelkinja se porodila pre zakazanog termina i na svet donela lepu i živahnu bebu kojoj su roditelji dali ime Filip, a zašto tata nije prisustvovao dolasku naslednika kako je planirao, možete pročitati u novom broju magazina "Gloria".

Mama i Beba su dobro, a lepa strelkinja u utorak je na društvenim mrežama objavila prvu fotografiju naslednika, kojeg u rukama ponosno drži otac.

Ivana Maksimović Anđušić: Filip je poranio

- Dugoočekivani dan i zakazan sastanak sa ovim malim anđelom - napisala je Ivana uz nežnu fotografiju njenih momaka- Ipak, poželeo je ranije da nas upozna i tako mi dočekasmo termin uveliko mazeći se i ljubeći. Neopisiva sreća, koju ova slika, nastala ubrzo posle porođaja, samo svojim delićem dočarava.

Nije slučajno mama Ivana odabrala 20. novembar da sa svetsom podeli prvu fotku tek rođenog sina jer je baš tog dana trebalo da se porodi, ali je beba ranije stigla na svet.

Ivana Maksimović: Istina je, čekam bebu

A kako je podnela trudnoću i da li se suočila sa strahovima od porođaja, obaveza i roditeljstva, Ivana je nedavno otkrila za “Gloriju”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана 1. Нов 2018. у 7:25 PDT

Ivana Maksimović Anđušić i Danilo Anđušić: Zajedno prolazimo kroz trudnoću i odbrojavamo dane do rođenja našeg sina

Jesam, naravno, mlada sam i sve ovo je za mene novo. Jeste da sam to želela veoma dugo, ali trudnoća i rođenje deteta nose najveću odgovornost. Sve kroz šta sam u životu prošla ne može da se meri sa ovim osećajem i onim koji će tek doći. Svesna sam kako je roditeljstvo velika stvar i da ćemo uskoro biti odgovorni za još jedno biće. Zato hoću da budem na visini zadatka. I plašim se, ali Danilo je taj koji drži ravnotežu, uliva sigurnost. Stalno mi govori kako ćemo mi sve to da organizujemo u hodu, lagano, da ne brinem. Na ruku nam ide što u okruženju imamo mnogo prijatelja sa malom decom, pa će nam i njihova iskustva pomoći. Da postoji neka škola roditeljstva, verovatno bismo svi bili najbolje mame i tate. Zapravo sve treba raditi po sopstvenom osećaju, znati šta se može, a šta ne. Toliko sam želela da postanem majka da mi ne pada napamet da sad sve olako shvatam, kao neke moje prijateljice koje su previše opuštene. Ubeđena sam da ćemo se super snaći i u ovim novim ulogama jer smo oboje odgovorni i dobro organizovani. Nema razloga da sad, kad nam se ostvarila najveća želja, budemo drugačiji.