Neću protiv duga svog: Rade Šerbedžija se priseća dueta sa Cecom

Autor:

02.01.2017 14:18

Foto:

Foto:



Tokom svoje bogate karijere Rade Šerbedžija je sarađivao sa velikim brojem regionalnih ali i svetskih zvezda.

Među njiima se našla i Svetlana Ceca Ražnatović koja po pesmama ali i po glumi ne spada u Šerbedžijin fah.

No, zahvaljujući projektu Seobe i to se dogodilo, pevali su zajedno anti-ratnu pesmu "Neću protiv druga svog", a proslavljeni glumac i pevač je izjavio za Danas kako se seća tog dueta:

- Uopšte ne razmišljam o njoj. Tad je bila jedna devojčica koja je imala 17 godina i pevala je fantastično. Došla je s mamom i tatom na snimanje. Meni je trebao jedan glas prateći i ona je rekla „ja ću pevati“. Posle, kad je završila film ne znam šta je sa njom bilo. Nikad je posle toga nisam video u životu. Postala je Arkanova žena ili neko drugi. To me se ništa ne tiče.

Šerbedžija je otkrio šta tokom koncerta ume da ga iznervira.

- Kad ja, zbog nekog razloga, jer loše čujem zaje..m ritam. U stvari sam se pre znao zbog toga iznervirati i tu me naročito nervirao moj sin Danilo. Zato što je on pravi muzičar i oseti najmanju grešku, ako ja zakasnim u ritmu, desetinku sekunde i onda on to meni govori. I, dodatno me puni. Dok mu jedanput nije predočeno: „Shut up Beba! Ti ga pratiš i ima da ga pratiš ako se zabuni. On vodi pesmu. Možda namerno hoće tako“. Posle toga sam dobio krila. Pre sam strepio hoću li pogoditi pravi ritam . A. onda sam shvatio da je sve u mojim rukama i da oni trebaju svirati kako ja pevam.

https://www.gloria.rs/vesti/sarmer-serbedzija-opcinio-publiku-u-sava-centru-video/

Komentari. (0)

Loading