Seka Sablić otkrila gde je njeno parče raja

Autor:

22.01.2017 10:31

Foto:

Foto:



Kada bi nas neko pitao da li znamo ko je Jelisaveta Seka Sablić većina se ne bi dvoumila - slavna glumica u čijim ostvaranjima uživamo već decenijama. I to je potpuno tačno. Ipak, ona ima i drugu stranu za koju malo ko zna.

Tako nas je jednom prilikom potpuno iznenadila kada je otkrila da u privatnom životu uopšte nije duhovita.

– Uopšte nisam duhovita! Ja sam jedan mrgud i stalno nešto gunđam. Često ćerke mojih pijateljica njima kažu: Jao, blago vama, vi se sigurno stalno smejete sa Sekom”, a one kažu: Ma kakvi, ona gunđa, ona je jedan mrgud. Tako je, brate, takva sam! Ja u životu ne glumim. Zapravo, ne glumim ni na sceni. Istinitija sam na sceni nego u životu. Milicajcu ne umem da odglumim da mi ne piše kaznu, nego i na sud idem, rekla je svojevremeno za Pulsonline.

Naime, većinu stvari iz svog privatnog života glumica čuva daleko od očiju javnosti, pa tako malo ko zna kako se ona, opušta, čime ispunjava slobodno vreme,   gde letuje. Ipak, odlučila je da napravi izuzetak i da progovori o svom kutku raja.

- Iskreno da vam kažem, ne volim da govorim o Rosama jer to je zaista moja privatnost. Ali kada se već toliko pominju u raznim intervjuima, reći ću vam. Svaki dan u Rosama počinje borbom za opstanak. Luštica je poluostrvo, a ima sve karakteristike ostrva. Rose nemaju nijednu prodavnicu hrane, nema vode, često ni struje. Kad padaju kiše, to su potopi sa olujnim vetrovima koji kidaju sve, tendu, kanape, ruše crepove i stalno nešto popravljaš, čistiš, radiš, dočekuješ kombije sa hebom. Ali zato imam divan pogled sa terase na čarobno more, čemprese ispred prozora, vidim sunce, mesec, zvezde -  otkrila je slavna glumica za Pink.rs

Komentari. (0)

Loading