Goca Tržan o srodnim dušama i kompromisima u braku

Autor:

22.01.2017 21:39

Foto:

Foto:



Poznato je da se Goca Tržan ne ustručava da izrazi svoje mišljenje, bilo koja tema da je u pitanju. Uvek otvorena, bez dlake na jeziku, za nje ne postoje tabu teme, a neretko priča i o svom privatnom životu.

Goca je u srećnom braku sa muzičarem Radomirom Novakovićem, koji je od nje mlađi punih 14 godina, a nešto manja razlika u godinama je bila i sa bivšim suprgom - Ivanom Marinkovićem.

Goca Tržan: Lena se Raši žali na mene

Na temu razlike u godinama u vezi, Goca je govorila u emisiji "Ja to tako", autorka i voditeljek Ivane Baltić. Na pitanje da li joj se desilo da je partner zameni mlađom, Goca je u svom stilu odgovorila.

– Ja nemam to iskustvo. Ni svoje lično, ni svojih prijateljica. Nisam imala situaciju da me zamene mlađom, uglavnom ih mi menjamo mlađima. 

#friends Moj lepi i talentovani drug. ❤️❤️❤️ @sashakovacevic

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on Oct 24, 2016 at 11:11am PDT

Goca Tržan: Ako ne budem mogla da zatrudnim, potražićemo drugo rešenje

Uprkos brojnim glasinama o razvodu, Goca čvrsto stoji iza svog braka jer veruje da u svakoj vezi postoje kompromisi. O tome šta je njoj važno, a šta ne toleriše, pop zvezda je rekla:

– Bitno je da srodne duše, odnosno srodni ljudi isto osećaju i isto razmišljaju o primarnim stvarima, a to da li ja volim kraće da spavam, a on duže, to nije bitno. A da li voli da banči i da ostaje do pet ujutru, e to mi je izuzetno bitno jer ja sa tim ne mogu da živim. Verujem u ljubav i u porodicu koja može da traje dugo godina – iskrena je Goca.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading