Izjava koja je odjeknula Britanijom: Najslađe ljubavne reči Kejt Midlton o princu Vilijamu

Autor:

26.01.2017 12:52

Foto:

Foto:



Gotovo da nema devojčice koja ne sanja o tome da postane princeza, a ako je Kejt Midlton imala takav san, on joj se svakako ostvario!

Nedavno je vojvotkinja od Kembridža posetila bolnicu u Kvidenhamu, a u svojstvu pokroviteljke humanitarne organizacije pri dečjoj bolnici "East Anglia". Prilikom vizite, Kejt je opušteno razgovarala s pacijentima, ali pitanje koje joj je postavila mala Dejzi iz Durama, Kejt je oborilo s nogu.

Deca kao i sva druga: Kejt otkrila šta Džordžu i Šarlot izmami osmeh

Naime, devojčica je želela da zna kako izgleda kada si princeza i član kraljevske porodice.

- Dejzi je pitala Kejt kako je biti princeza u stvarnom životu, pošto je time opsednuta, naprosto ih obožava - otkrila je za britanski portal "Hello" majka ove devojčice.

Skromnim gestom Kejt dokazala zašto je omiljena u narodu

Budući da i sama ima ćerkicu - ljupku princezu Šarlot, Kejt je ovo pitanje potpuno razoružalo. Kako prenose strani mediji, vojvotkinju je mala Dejzi potpuno očarala, a odgovor koji joj je dala oduševio je sve prisutne.

Kejt je devojčici objasnila da, u njenom slučaju, biti princeza znači da se njen suprug, princ Vilijam, na najlepši mogući način brine o njoj.

Kako je Kejt Midlton od simpatičnog devojčurka postala modna ikona

Ovom dirljivom izjavom, kao u ostalom i svime što Kejt učini, vojvotkinja je ponovo oduševila britansku javnost i još jednom potvrdila da je ljubav između nje i Vilijama stvarna i iskrena.

Zašto princ Vilijam ne nosi burmu?

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading