Ipak nije savršen: Šta Amal Kluni najviše zamera Džordžu?

Autor:

01.02.2017 13:04

Foto:

Foto:



Vest da je ozloglašeni neženja, holivudski glumac Džordž Kluni (54) rešio da "stane na ludi kamen", pripadnice lepšeg pola širom sveta jedva su podnele.

Kluni koji je karijeru započeo još osamdesetih godina prošlog veka, od nezgrapnog momka neukroćene kose, postao je jedan od najvećih svetskih zavodnika. Godine su samo doprinele njegovom seksepilu, a lista lepotica sa kojima je ovaj markantni glumac bio, podugačka je.

10 nezaboravnih modnih stilova Amal Kluni

Ipak, 2014. godine britanskoj advokatici za ljudska prava i modnoj ikoni Amal Kluni pošlo je za rukom da ukroti večitog neženju. Par se venčao u luksuznom hotelu Aman u Veneciji, daleko od očiju javnosti.

Poslednnjih dana se spekuliše o tome da par i čeka prinovu, tačnije blizance, mada još uvek ništa zvanično nisu potvrdili.

Amal i Džordž Kluni čekaju blizance!

I dok većina žena i dalje misli da je u ovoj vezi Amal ta koja je osvojila premiju, poneke izjave Oskarom nagrađenog Klunija ih demantuju.

Naime, Džordž je nedavno izjavio da postoji nešto što njegova suupruga nikako ne može da podnese...

- Mislim da nikako ne može da svari moje kuvanje. Kad joj poslužim špagete sa ćuftama, gleda ih nepoverljivo - kroz smeh je otkrio glumac za američki portal "E!" - Imam utisak da misli da se pravim da sam kuvao, a u stvari samo podgerejm kupovnu hranu.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading