Ljubav na kraljevski način: Kako princ Hari štiti Megan (foto)

Autor:

04.02.2017 12:38

Foto:

Foto:



Zasigurno jedan od najpopularnijih i svetskoj javnosti najintrigantnijih ljubavnih parova, jesu britanski princ Hari i njegova devojka, kanadska glumica Megan Markl. Svaki detalj u vezi sa njima interesuje ne samo Bitance već i ceo svet, a paparaci provode noći i noći pokušavajući da ih "ulove" zajedno.

Apel iz kraljevske palate: Prestanite da uznemiravate Harijevu devojku

Nakon što je iz Kensington palate stigao zvaničan apel medijima da ne uznemiravaju Megan, bilo je jasno da veza između princa i glumice nije prolazna afera. U prilog tome svedoči i činjenica da je Megan upoznala Harijevu porodicu, a čak je bila na rođendanu Kejt Midlton.

Misteriozni dar buduće jetrve: Šta je Megan poklonila Kejt za rođendan?

Svestan velike medijske pažnje, par se svesrdno trudi da svoju privatnost sakrije od očiju javnosti, te su njihove zajedničke slike prava retkost.

Poslednja njihova zajednička fotka je bila tokom šetnje londonskim Vest Endom, a i tad su uslikani s leđa.

A sve one koji još uvek sumnjaju da ja ovaj par zaista stvaran, a ne izmišljotina zarad medijske pažnje, demontovale su najnovije fotografije.

Prilikom posete londonskom "SoHo House" restoranu, kraljevski golupčići nisu uspeli da izbegnu paparace. Kao i svaki zaljubljeni par, Megan i Hari su se držali za ruke, a princ je zaštitnički zagrlio devojku, želeći da je skloni od nasrtljivih paparaca.

- Trudili su se da budu što neprimetniji, sedeli su u malom, izdvojenom delu restorana - izjavio je za britanski tabloid "The Sun" jedan od gostiju.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading