Povratak u velikom stilu: Džek Nikolson u rimejku nemačke komedije (video)

Autor:

08.02.2017 15:23

Foto:

Foto:



Iako je javnost nagađala da se povukao iz sveta filma, proslavljeni glumac Džek Nikolson trebalo da se vrati na veliko platno u rimejku nemačke komedije "Toni Erdman" koja je nominovana za ovogodišnjeg Oskara.

Posle sedmogodišnjeg odsustva, Nikolson će u filmu glumiti s Kristen Vig, naveo je anonimni izvor blizak producentima koji nije ovlašćen da javno govori o projektu, preneo je magazin "Variety".

Sedamdesetdevetogodišnji Nikolson je poslednji put igrao u filmu Džejmsa Bruksa "Kako znaš" (How Do You Know) iz 2010. godine i mnogi su smatrali da više neće glumiti.

- Filmska industrija je najveća industrija, ali ja želim da radim samo filmove koji pokreću ljude, filmove o emocijama i ljudima - rekao je Nikolson u intervjuu za "The Sun" 2013. godine.

Kraj jedne ere: Džek Nikolson odlazi u penziju?

"Toni Erdman", film nemačke režiserke i scenaristkinje Maren Ade, postao je svetska senzacija posle premijere u Kanu maja 2016. godine. Film o ocu koji se trudi da opusti preopterećenu ćerku nominovan je za ovogodišnjeg Oskara za najbolji strani film.

Ade će biti izvršna producentkinja rimejka, a režiser još nije određen. U prošlogodišnjem intervjuu za Asošiejted pres Ade je komentarisala mogućnost snimanja rimejka.

"Imamo interes, ali moram da razmislim o tome. Zavisi. Ima previše rimejkova. Ne osećam potrebu za rimejkom ali zavisi od uslova. Svako ima cenu", rekla je Ade.

Zastupnici Nikolsona i Vigove nisu bili dostupni za komentar.

Komentari. (0)

Loading