Biljana Obradović: Kako me je Irina Šajk uverila da privlačnost ne zavisi od vrtoglavih potpetica

Autor:

22.03.2017 12:01

Foto:

Foto:



Popularno tv lice, voditeljka i potparolka Fudbalskog kluba “Partizan Biljana Obradović (34) nedavno je okončala svoju dugogodišnju vezu i priznaje da nikada nije bila pristalica one čuvene "da ljubav na usta ulazi", što joj je nedavno otkrila i prelepa Irina Šajk.

Moj bivši i ja nismo ni stizali do kuhinje. Nisam ni tip osobe koja zavodi kulinarskim umećem, iako me je on inspirisao na sve: od izbora odeće do odabira jela. Nije baš da smo se igrali kao u filmu “Devet i po nedelja”, ali imali smo neke sjajne momente. Ipak, to je bila naša intima i ne bih je otkrivala. I tačno je da to ne možete sa svakim, čak i ako ga mnogo volite, ukoliko vas na taj način ne privlači. A zbog tog momka sam se stalno sređivala i vreme provedeno s njim bih opisala kao: dama na ulici, kuvarica u kuhinji. Zato sam sigurna da ako hemija između dvoje ne proradi, džaba svi zlatni listići na poslastici i svi začini ovog sveta - rekla je Biljana za magazin "Gloria".

Slađana Tomašević o braku: Smatram da “papir” ipak znači nešto

Igrom slučaja naša poznata voditeljka nedavno je u Parizu bila na večeri sa svetskim top-modelom Irinom Šajk i tom prilikom joj je dugonoga manekenka priznala da je sve uzaludno ako žena nema seksepil i pravu osobu pored sebe koja će ga rasplamsati.

??.... it's almost that time of the year again...

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Feb 7, 2017 at 7:21pm PST

Irina Šajk nije prva manekenka koja je trudnički stomačić prošetala pistom

Rekla mi je da privlačnost ne zavisi ni od vrtoglavih potpetica, ni od negližea, niti od najskuplje šminke, već to ili imaš, ili nemaš. I da je od onog gde ste mnogo važnije s kim ste. U tom smislu, ako me sledeći momak koji u meni probudi strast pozove da idemo na selo i čuvamo krave i kokoške, bez reči ću poći s njim. Posle 20 godina karijere to mi je potpuno prihvatljiv scenario. Možda na početku nije bio, ali sad smatram da sam zaslužila da uživam - bila je iskrena Obradovićeva u razgovoru za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading