Danijel Krejg: Od Džejmsa Bonda do agenta 007

Autor:

05.04.2017 18:54

Foto:

Foto:



Scenario za novi film o Džejmsu Bondu još uvek je u fazi izrade, a britanski mediji već najavljuju kako će se u ovom nastavku u glavnoj ulozi slavnog agenta 007 ponovo pojaviti Danijel Krejg.

Spekulacije su se pojavile čim je 2015. godine objavljen poslednji film "Spectre" iako je Krejg tada rekao kako je gotovo sa njegovim Bondom i da se neće vratiti ovom filmu nakon što se u opticaju pojavilo drugo ime - Tom Hidlston.

Kejt Midlton i princ Vilijam na premijeri novog filma o Džejsmu Bondu

Očigledno je, kako izvori navode, filmska ekipa uspela da ubedi Krejga da potpiše ugovor i vrati se na filmsko platno.

Hidlston je ispao iz igre jer je, prema mišljenju rediteljke Barbare Brokoli, previše samouveren.

Barbara Brokoli ne voli Toma Hidlstona, misli da je suviše nadmen i da nije dovoljno čvrst da igra Bonda - rekao je izvor, prenosi Page Six.

Ova rediteljka režirala je i predstavu "Otelo" na Brodveju u kojoj je glumio Danijel Krejg.

Njegovo ime je Bond, Džejms Bond: Ko će biti sledeći agent 007?

-Daniel je bio veoma zadovoljan kako je urađena predstava i dobili su odlične kritike. Sada on razgovara s Barbarom o filmu. Priprema se scenario i čekaju da počnu snimanje čim Daniijel bude mogao - rekao je izvor.

Na scenariju radi duo Nil Purvis i Robert Vajd što će biti njihov sedmi Bondov film. Do sada su pisali scenarije za "Spectre", "Skyfall", "Quantum of Solace", "Casino Royale", "Die Another Day" i "The World Is Not Enough".

Tom Hardi, Tom Hidlston, Idris Elba, Ejdan Tarner i Džejms Norton su svi bili u igri za Bonda koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima početkom 2018. godine.

Komentari. (0)

Loading