Džordž i Amal Kluni u iščekivanju blizanaca: Kakve savete dobijaju od kraljevske porodice

Autor:

24.04.2017 16:38

Foto:

Foto:



Džordž i Amal Kluni sa nestrpljenjm iščekuju dolazak blizanaca - dečaka i devojčice, a budući da oboje nemaju decu od ranije i da je prvi put da će postati roditelji, dobronamerni saveti pljušte sa svih strana.

Džordž Kluni zabrinut za Amal i blizance

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Apr 2, 2017 at 11:41pm PDT


U tome prednjače Džordžovi prijatelji i pozananici, koji ne propuštaju priliku da zadirkuju holivudskog superstara što će u 56. prvi put postati otac.

- Džordž će biti u haosu, ali biće sjajan otac. Ipak, tu je Amal da se za sve pobrine. Na kraju, bolje bi mu bilo da se dobro pripremi, jer bebe su na putu - rekao je 46-godišnji Met Dejmon u jednom  intervjuu.

Džordž Kluni: Ako je mogao Belmondo sa 70 da menja pelene, mogu i ja sa 56!

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on Feb 26, 2017 at 12:31pm PST


A izgleda da je i kraljevska porodica zainteresovana za trudnoću gospođe Kluni, pa ima potrebu da svoje lično iskustvo u podizanju blizanaca podeli sa holivudskim parom.

Sin princeze Grejs Keli, princ Albert, koji sa suprugom Šarlin takođe ima blizance - princa Žaka i princezu Gabrijelu, osetio je potrebu da posavetuje Džordža i da mu nekoliko smernica kako bi bio dobro pripremljen kad prinove stignu.

A post shared by @irene_cherry_b on Feb 14, 2017 at 2:26pm PST


- Džordž bi trebalo svakog jutra da započne dan jednom velikom šoljom crne kafe - rekao je princ od Monaka magazinu "People" - Znam da to zvuči kao savim obična radnja, nešto što svi praktikujemo, ali verujte, veoma, veoma je važno.


Princ je dodao i da mu je knjiga "A Dad's Guide to Twins" autora Džoa Rolinsa veoma pomogla kad su njegovi blizanci stigli na svet.

- Saveti su veoma razumni, logični, a štivo se vrlo lako čita  -  kaže Albert, koji je Džordžu preporučio i da se dobro naspava pre dolaska beba, jer će mu te "zalihe" odmora biti i te kako potrebne.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading