Elton Džon završio u bolnici, otkazani svi koncerti

Autor:

25.04.2017 10:46

Foto:

Foto:



Britanski muzičar Elton Džon proveo je dve noći na intenzivnoj nezi zbog moguće smrtonosne bakterijske infekcije, te je otkazao sve koncerte do kraja maja, saopštila je njegova portparolka Fran Kurtis.

Prema njenim rečima, britanski muzičar se razboleo po nedavnom povratku sa turneje po Južnoj Americi. Nakon što je pušten iz bolnice u Velikoj Britaniji u subotu, Elton Džon se oporavlja kod kuće, dodaje se u saopštenju.

Zašto je Elton Džon mesec dana pre venčanja pokušao da oduzme sebi život

Iako se ne navodi o kojoj je infekciji reč, u saopštenju se ističe da se Džon zarazio "štetnom i neobičnom bakterijskom infekcijom" tokom južnoameričke turneje, koja se završena u Čileu 10. aprila.

Elton Džon piše autobiografiju: Imao sam privilegiju da ludo živim

Elton Džon krajem marta proslavio je 70. rođendan. Iako je u životu postigao ono o čemu većina može samo da sanja i jedan od najvećih muzičara današnjice on je, kako je nedavno izjavio, najponosniji na svoju decu, šetogodišnjeg Zakarija i četvorogodišnjeg Elijaha. Pop pevač često ističe kako ima porodicu o kojoj je sanjao, ali i supruga Dejvid Furniš (54) koji mu pruza bezrezervnu podršku.

Komentari. (0)

Loading