Sin Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića stavio tačku na glasine o razvodu poznatog para

Autor:

03.05.2017 13:30

Foto:

Foto:



Spisateljica Isidora Bjelica lavovski se bori da pobedi opaku bolest kojom se već drugi put suočava. Kako je nekoliko puta do sada izjavljivala za brojne medije, a i pisala na društvenim mrežama, optimizam i nada je napuštaju.

Dirljivo, potresno i inspirativno: Čestitka Isidore Bjelice će vam naterati suze na oči

Teško je ostati pozitivan, kad znaš sa čime se sukobljavaš. Kancer jajnika je jedan od najsmrtonosnijih oblika ove bolesti i nažalost često se vraća. U životu je održava ljubav prema najbližima - ćerki Vili, sinu Lavu i suprugu Nebojši Pajkiću.

Međutim, čini se kao da je poslednjih dana poznata spisateljica klonula duhom.

Isidora Bjelica: Ja sam danas umrla, moje srce više ne može da izdrži toliko bola

- Strašno je šta rak uradi svakoj porodici…. Sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi… Dobar deo moje patnje proizlazio je iz mog romantičnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga… Gledaću da se negde sklonim da ne smetam nikome… - ispričala je nedavno, što je odmah pokrenulo glasine da se Isidora i Nebojša razvode.


"Ulje na vatru"  dodala je i njena objava na tviteru:

– Ja sam danas umrla. Moje srce više ne može da izdrži toliko bola. Na lečenju sam u Skoplju. Molim vas za mir i privatnost – apelovala je Isidora.


Međutim, kako je portal "Gloria" već pisao, ove izjave su više delovale kao vapaj bolesne žene i tuga zbog svega kroz šta njena porodica prolazi, nego javna objava razvoda. Što je donekle potvrdila i njena i Pajkićeva zajednička fotografija iz Skoplje, gde se Isidora trenutno nalazi na lečenju, a koju je ona podelila na fejsbuku.

A danas je i Isidorin i Nebojšin sin Lav i zvanično demantovao glasine o razvodu.


- Bez potrebe se diže tolika galama oko svega toga. Njih dvoje se ne razvode, trenutno su zajedno u Skoplju, gde se mama leči - rekao je Lav za “Blic”.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading