Goran Bregović: Ćerke nemaju teret moje slave, ja sam za njih tata u pidžami, a ne zvezda

Autor:

30.05.2017 09:15

Foto:

Foto:



Koliko je Goran Bregović velika svetska zvezda, dokaz je još jedan odličan koncert, ovoga puta održan u Moskvi, za zatvaranje Dana Beograda u ruskoj prestonici. U parku "Gorki" orila se strastvena i vatrena muzika Bregovićevog orkestra, a naš muzičar je pred sam koncert otkrio zanimljive detalje iz svoje svakodnevnice.

Branimir-Džoni Štulić: Bregi je važno da se slika, a u muzici kasni čitavu deceniju za mnom

Da li biste voleli da neka od vaših ćerki krene vašim stopama ili mislite da je vaš posao pretežak?

Goran Bregovic vi aspetta domenica 23 luglio. Non mancate! #mittelfest #goranbregovic

Објава коју дели Mittelfest (@mittelfest) дана 25. Мај 2017. у 1:23 PDT

- Ne mislim da je ovo teško, nego to obično ne ispadne kako treba kada naslednici imaju isti posao kao roditelji. Moja najstarija ćerka ima 21 godinu, ona je na likovnoj akademiji. Završila je i srednju muzičku i balet, a ove dve mlađe su odustale odavno. Nemaju one teret moje slave i karijere. One su Francuskinje. Evo, bile su u novembru na koncertu u Beogradskoj areni i iznenadile se... Srednja ćerka mi je rekla: "Pa ti si zvezda, a ja te gledam kod kuće u pidžami!" - rekao je Bregović za Blic.

#goranbregovic Brega♥

Објава коју дели Bijelo dugme (@bijelo_dugme_fansite) дана 28. Мај 2017. у 3:02 PDT

Da li je tačna ona poslovica da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna i jaka žena? Vi ste prilično uspešni u svom poslu. Da li vas supruga podržava i podupire u svemu što radite?

Goran Bregović o “Dugmićima”: Bez obzira na to koliko se ne podnosimo, postoji uvek neka muzika koju volimo da pevamo zajedno

- Nisam razmišljao o tome da iza muškarca stoji uvek neka uspešna žena... Moja žena je jedina u mojoj porodici koja očajno peva, ona ne ume da sastavi dve note... Ali jeste potpora, bolje da podupire nego da se opire - kaže u šali poznati muzičar.

Komentari. (0)

Loading