Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Moskva, prijatelji i prva zajednička fotografija (foto)

Autor:

08.06.2017 15:41

Foto:

Foto:



Iako su mnogi mislili da veza glumice Jelisavete Orašanin (28) i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića (30) neće potrajati, desilo se ono najlepše – njih dvoje će se venčati 25. juna.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Venčanje zakazano za jun

O svojoj vezi ne žele da govore, u javnosti se ne pojavljuju zajedno, lepa glumica iako aktivna na društvenim mrežama, nikada nije objavila njihovu zajedničku fotografiju.

#paris

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Jun 3, 2017 at 7:50am PDT

Jelisaveta Orašanin: Romantično putovanje, pa venčanje (foto)

Ovih dana Jelisaveta se pohvalila kako, uoči venčanja, uživa u francuskoj prestonici, ali bez Miloša, a onda se uputila u Moskvu gde Teodosić igra za tamošnji klub CSKA.

4 days...

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on May 14, 2017 at 2:08pm PDT

Naš košakarški superstar i poznata glumica izašli su u provod sa članovima naše umetničke fudbalske reprezentacije koji se trenutno takmiče na svetskom prvenstvu u ruskoj prestonici i upravo tada nastala je ova fotografija koja je završila na Instagramu.

Po njihovom osmehu vidi se koliko su zaljubljeni, a društvo im pravi glumac Andrija Milošević.

Lepa glumica i košarkaš, nakon kratke veze, venčaće se 25. juna u Beogradu. Svadbi će prisustvovati oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, kao i Jelisavetina i Miloševa rodbina, a svečani čin biće u jednom elitnom beogradskom klubu na Senjaku.

Jelisaveta Orašanin o privatnosti, Milošu i Vuku: Koliko vidim, sve o meni znate

I pored uspešne pozorišne karijere, Jelisaveta je najveću popularnost stekla ulogama u serijama "Vojna akademija" i "Ubice mog oca", a da li je zbog ljubavi spremna da napusti karijeru, za "Gloriju" je rekla:

– Gluma je moj poziv, moj život. I zašto bih razmišljala da je napustim? Sve može da se uskladi.

Komentari. (0)

Loading